Why Don't We lansează "Fallin"
2020-10-06 20:51:38

Why Don’t We au revenit cu single-ul “Fallin” produs de ei înșiși, lansat cu Atlantic Records, cu un videoclip oficial regizat de Isaac Rentz, difuzat în premieră la MTV.

După 3 ani petrecuți în turneu, cei 5 – Daniel Seavey, Corbyn Besson, Jonah Marais, Jack Avery și Zach Herron au intrat în studio să lucreze pentru muzică nouă pe care să o scrie și să o producă ei înșiși.

“Să ne scriem propria muzică și să o producem este una dintre experiențele cele mai de preț pentru noi”, a spus Corbyn. În ultimii 4 ani, am devenit încrezători în forțele proprii, am ajuns să ne reinventăm, să ne îndeplinim visurile”.

“Era timpul să devenim noi înșine, aici sunt ideile, melodiile și gândurile noastre”, a spus Daniel.

În septembrie, au început online o campanie misterioasă cu hashtag-ul #WhereIsWDW care a depășit 5.5 milioane de reacții pe social media.

Încă de la debutul lor în 2016, Why Don’t We are peste 3 miliarde de streamuri, 670 milioane de vizualizări pe YouTube, 4.8 milioane de urmăritori pe Instagram, 2 premii platinum Recording Industry Association of America (RIAA) și 4 premii gold Recording Industry Association of America (RIAA), 2 top 20 single-uri pop radio și top 10 Billboard 200 album de debut.

Încă din primul an, au lansat 5 EP-uri și în 2018, albumul “8 Letters”. În 2019, Why Don’t We au lansat câte un single pe lună precum “Big Plans,” “I Don’t Belong In This Club” featuring Macklemore, “What Am I.”, produs de Steve Mac și scris de Ed Sheeran.

WHY DON’T WE este format din Daniel Seavey, Corbyn Besson, Jonah Marais, Jack Avery și Zach Herron.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *