White Lynx debutează ca solist, pentru prima dată pe o piesă proprie: „Heaven On Earth" ft. Emberlyon
2018-10-10 19:06:11

Cu o puternică amprentă personală, piesa „Heaven On Earth” pe care White Lynx o lansează în colaborare cu Emberlyon la Global Records, reprezintă o premieră pentru artist.

„Heaven On Earth” este prima melodie din cariera sa în care este și solist. Deși declară că îi place mult să cânte, a înregistrat multe demo-uri pentru alți artiști și a mai fost voce adițională în alte proiecte, White Lynx nu a cântat niciodată în piesele sale.

El a ales să își facă debutul vocal pe melodia „Heaven On Earth” pentru că „o consider o piesă foarte personală. Am compus-o în miez de noapte și vorbește despre relația mea cu Dumnezeu”, spune artistul. Textul a fost scris și adaptat împreună cu Emberlyon (Georgiana Eakins) și cu Daniel Eakins, într-o sesiune de studio, iar muzica îi aparține lui White Lynx.

Până acum, White Lynx a mai lansat „Mysterios Thing”, în colaborare cu Emberlyon, „Let It Be” cu Emberlyon și Radu, dar și „Feel My Love” cu Radu și Ivana și a mai colaborat cu Radu la piesa „Numb Again”.

Andrei Prodan (proiectul White Lynx) a făcut parte din proiectul The Marker și din duo-ul de producători The Farmers, alături de Claudiu Ursache, care au compus și produs multe piese precum „Jameia”, „Hurricane” – Antonia, „Spre mare”, „Tu si eu” – INNA, Proconsul, Nicoleta Nucă „Liniștea”, „Nu sunt”. Născută în România, Emberlyon este stabilită de mulți ani în Statele Unite.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *