What’s UP si Ruby au pregatit o noua surpriza: Cei doi lanseaza impreuna “A Ti”
2017-07-24 16:25:03

Dupa ce a jucat rolul fetei ce i-a furat inima lui What’s UP, Ruby lanseaza alaturi de artist “A Ti”, versiunea in limba spaniola a piesei “La Tine”.

“Va multumesc pentru sustinerea piesei “La tine”. Datorita voua a facut peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube in doua luni. Varianta originala este pentru voi, ai mei, iar aceasta varianta se adreseaza celor care nu cunosc limba romana. Am ales aceasta limba pentru ca este latina, ca si a noastra. Speram sa va placa si sa ne sustineti in continuare”, declara What’s Up.

“Este un proiect de suflet, pentru ca Whatzy este parte din sufletul meu. Cred mult in piesa asta si imi doresc sa acapareze vara exact cum se intampla cu “La Tine”. Speram sa va placa si aceasta varianta”, adauga Ruby.

Piesa “La Tine” a starnit foarte multe reactii pozitive, iar astazi este una dintre cele mai difuzate piese la radiourile din Romania. Produsa in studioul HaHaHa Production, “A Ti” este compusa de What’s UP, Serban Cazan, Nadgy Lucian si Alin Dumitru, si tradusa de Carlito. Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) si produs de Radu Selaru (LucasArtFilms), iar de styling s-a ocupat Adina Buzatu. What’s Up si Ruby nu se opresc aici si ne incalzesc pentru toamna, cand vor lansa o noua piesa impreuna.

What’s Up a lansat hituri precum “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Marius Moga, Cobron, Alina Eremia, Dorian Popa si multi altii.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “A ti”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=9Nl_p67swlo&feature=youtu.be

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *