What's UP si Rashid vin cu „Ploaia"
2019-12-03 15:27:46

Dupa ce a colaborat cu Andra pentru „Tine-te bine”, What’s UP lanseaza alaturi de Rashid o noua piesa si vine cu „Ploaia”, un single compus de catre cei doi artisti impreuna cu Alex Velea. O coproductie Cat Music si Golden Boy Society,„Ploaia” este insotita de un videoclip regizat de catre Ciolpan si produs de catre Lucas Art Film.

„#Ploaia este o piesa tare draga mie pentru ca este compusa de Alex Velea, un om foarte talentat al carui fan sunt de cand aveam 15 ani. Acum am 30, practic a trecut jumatate de viata de atunci si ii multumesc pentru ca am onoarea sa lucrez cu el si cu fratele lui de suflet, Rashid, al carui fan sunt tot de 15 ani 🤓”, spune What’s UP.

„Am compus piesa impreuna cu Alex Velea si cu What’s UP, este o piesa sensibila, de despartire, care a venit cumva natural la momentul respectiv”, adauga Rashid.

De-a lungul timpului, What’s UP a cucerit topurile cu hituri precum „Bine”, „Taxi” si „La tine”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Anul trecut a fost pentru What’s UP unul plin de lansari: „Ora 2″, „Hana”, lansata de Ziua Indragostitilor, apoi „Iarta-ma, mama”, urmat de „Doare” si „Cu tine pe mine”. Anul acesta, de ziua sa, What’s UP a lansat alaturi de JO „CuBANii”, o piesa manifest despre puterea banilor si indiferenta pe care oamenii o au fata de lucrurile cu adevarat importante. A urmat apoi „Petrecerea Burlacilor” si „Tine-te bine”(alaturi de Andra).

Inainte de a-si incepe cariera solo, Rashid s-a remarcat prin hituri de succes precum „Unde e ea”, „Daca as putea” si „Te-am vazut”, lansate alaturi de trupa craioveana C.I.A.. Din 2014, Rashid si-a pornit cariera solo si a lansat pana in prezent single-uri de succes precum „Alerg” (impreuna cu Alex Velea si Cabron), „Lefter Popescu”, „Regina Balului” (alaturi de Criss Blaziny), „La furat” (alaturi de Lino Golden) si „Cearta-ma, dar iarta-ma”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *