What's UP, gest emotionant de ziua sotiei lui
2018-08-29 17:45:36

What’s UP nu vrea sa piarda nicio zi de nastere a sotiei! Chiar daca de aceasta data artistul este in Republica Dominicana, la peste 9000 de kilometri departare, Marius i-a pregatit sotiei sale o surpriza pe care nu o va putea uita niciodata – videoclipul nuntii lor alaturi de o piesa compusa special pentru ea – “Daca nu tu”.

“Wow, cea mai frumoasa surpriza de pana acum! Este ziua mea si ziua in care implinim 2 ani de la casatorie, imi era tare greu sa ma gandesc ca voi fi pentru prima oara atat de departe de el. Normal ca nu m-a lasat singura, nu ar fi putut. Te iubesc de nu te vezi!” spune Simina.

“Pe 29 august este ziua ei si ziua in care vom implini 2 ani de la casatorie. Iubirea noastra nu are limite, nu stie sa minta si nici sa ceara dovezi marete. Iubirea noastra e simpla, e frumoasa si a trecut prin multe incercari, dar totusi se incapataneaza sa creasca. Te iubesc din suflet, iubirea vietii mele!”, declara artistul chiar inainte de imbarcarea catre Republica Dominicana. In aceasta seara, il vom putea urmari pe What’s UP in marea piermiera a emisiunii concurs Exatlon, difuzata pe Kanal D, incepand cu ora 19.30.

Recent, alaturi de Satra B.E.N.Z., What’s UP a lansat single-ul si videoclipul #TreabaMea, un single-statement impotriva criticilor nefondate. La scurt timp din momentul lansarii, videoclipul a intrat in top 5 YouTube Trending cu aproape 1 milion de vizualizari.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *