Warner News #4
2017-06-22 21:43:26

Missy Elliot sarbatoreste a 20-a aniversare a “SUPA DUPA FLY”

Artista americana Missy Elliott va sarbatori cea de-a 20-a aniversare a albumului sau de debut solo, “SUPA DUPA FLY”, cu o reeditare speciala pe vinil, planificata pentru 14 iulie.

Lansat pe 15 iulie 1997, “SUPA DUPA FLY” este o realizare incredibila și o lucrare memorabila atat in istoria pop-ului, cat si a hip-hop-ului. Inregistrat si produs de Timbaland, albumul a debutat in top 3 in Billboard 200 – cel mai bun debut pentru un rapper de sex feminin la vremea respectiva. Albumul – pe care sunt prezenti Busta Rhymes, Lil ‘Kim, Da Brat, 702, Timbaland, Ginuwine, Aaliyah si Space & Nicole, a ajuns pe locul 1 in Billboard Top R & B / Hip-Hop.

Kehlani primeste 3 Certificate de Aur de la Recording Industry Association of America

Senzatia R&B nominalizata la Grammy Kehlani a primit 3 Certificate de Aur pentru single-urile “CRZY”, “The Way (feat. Chance The Rapper) si hitul international “Gangsta”.

Albumului “SWEETSEXYSAVAGE” – care include single-uri ca “Distraction”, “Advice”, “Undercover” si “Do U Dirty” – este printre cele mai populare si aplaudate lansari. Albumul, care a fost inclus de Complex in “Top 50 cele mai asteptate albume ale lui 2017”, a intrat inca de la lansare in Billboard 200.

Kehlani sarbatoreste lansarea “SWEETSEXYSAVAGE” cu un turneu extraordinar – SWEETSEXYSAVAGE WORLD TOUR – care a inclus deja show-uri la festivaluri ca Indio, Coachella sau New York City’s Governors Ball NYC Music Festival si care va continua pana in octombrie.

Sage The Gemini anunta “Morse Code”

Sage the Gemini a anuntat lansarea mixtape-ului “Morse Code”, care va fi disponibil in toate serviciile de streaming din 14 iulie.

“Morse Code” urmeaza dupa hitul international “Now and Later”, certificat cu Discul de Platina in Australia si Canada, Aur in Danemarca, Germania, Italia si Noua Zeelanda si Argint in Marea Britanie.

Sage the Gemini a dezvaluit planurile pentru un turneu in Europa, care include opriri in Germania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Austria si Finlanda.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *