Wabi_Sabi lansează „Signorina Molto Bella"
2020-05-29 17:36:12

Inspirat de cultura tradițională japoneză, fashion și iubire, Wabi_Sabi este un nou duo de producers din Europa de Est. Cu un simț foarte dezvoltat de a descoperi frumusețea în imperfecțiune, Wabi_Sabi îmbină teme electronice cu diferite elemente artistice.

„Signorina Molto Bella” este prima piesă lansată de către proiect care prezintă conceptul duo-ului, aducând vibe-uri pozitive și un feeling cool ce se transpune în muzică. Single-ul vine cu un refren super catchy și cu un videoclip bold, filmat pe străzile pline de viață ale Italiei.

În estetica tradițională japoneză, wabi-sabi este viziunea unei lumi concentrate pe acceptarea tranziției și a imperfecțiunii. Cu un concept creat din Budism, acesta este despre frumusețea imperfectă și incompletă și include caracteristici precum asimetria, simplitatea și modestia. Descrisă ca cea mai vizibilă trăsătură a frumuseții japoneze, wabi-sabi este despre prezent și despre conștientizarea a trei realități: nimic nu durează pentru totdeauna, nimic nu s-a sfârșit și nimic nu este perfect.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *