VUNK pleaca in turneu in toata tara!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Una din cele mai indragite formatii din Romania, VUNK, trupa cu cea mai mare ascensiune din ultmii ani porneste in cel mai curajos proiect muzical al anului: un turneu acustic de 18 orase intitulat “Incojurul lumii”.

Numele face referire la una dintre piesele preferate ale membrulor trupei dar si la credinta exprimata de catre acestia ca “Romania este mai mult decat o tara, este o lume”.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei productii “Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc intr-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucuresti, in luna mai a anului trecut.

Concertul de atunci a fost inregistrat si editat pe DVD si CD Audio, materiale ce vor fi lansate in cadrul acestui turneu.

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit si s-au reindragostit de ele.

“Pleaca”, “Scapa-ma de Ea”, “Asa si?!”, “Prajitura cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma” si celealte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ati mai auzit si vor aduce un surplus de magie si emotie intregului eveniment.

Turneul “Inconjurul lumii” este o productie complexa, ca afara, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena. Alaturi de VUNK, pe scena vor urca un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara se va afla Razvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK dureaza aproximativ 100 de minute si va fi deschis de Alexandra Usurelu.

Melodia ce promoveaza acest turneu este “Scapa-ma de ea” (acoustic version) si o puteti regasi in format wav pe link-ul de mai jos.

Piesa a fost inregistrata cu ocazia concertului acustic din 10 mai 2014 “Autoportrete” live de pe Gradina mall Promenada Bucuresti. Pe link-ul de mai jos aveti si inregistrarea video a melodiei Scapa-ma de ea.

Comentarii