Vunk lanseaza un nou single, “Iubeste-ma de tot”!
2016-02-09 14:35:19

Trupa Vunk a lansat astazi piesa “Iubeste-ma de tot”, piesa putand fi ascultata in exclusivitate pe Deezer.
Baietii ne pregatesc un videoclip cu imagini inedite filmate in Venetia, in timpul carnavalului ce are loc in aceasta perioada.

Povestea clipului regizat de Anton Sandu are in centrul atentiei scena unui sarut intre doua femei, interpretate de Ana Maria Guran si modelul Ana Maria Ilinca.

“A fost o experienta super interesanta, am avut parte si de intamplari amuzante, turistii ne opreau si ne faceau poze. Scena de sarut intre cele doua protagoniste a fost filmata cu maximum de profesionalism, m-am inteles foarte bine cu Ana Maria si pot sa spun ca dintotdeauna am sustinut iubirea dintre persoanele de acelasi sex”, declara Ana Maria Guran.

“Mai bine o zi de iubire #detot decat ani intregi de iubire pe jumatate. Orice tip de iubire trebuie sa-si aiba rostul si locul, daca este din suflet, fara sa ne mai ascundem in spatele unor masti pe care le etichetam drept morale”, a spus Cornel.

Va invit cu drag sa ascultam impreuna noul single semnat Vunk, “Iubeste-ma de tot”, pe Deezer, apoi va astept cu impresii. Enjoy!
https://www.deezer.com/album/12314218

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *