Voltaj lanseaza EP-ul unicat – "Kori Gent"
2016-02-10 17:50:53

Odata cu lansarea single-ului “Kori Gent”, cantecul-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relatie de iubire, trupa Voltaj a pregatit si EP unicat ce contine 9 versiuni ale piesei “Kori Gent” si care va fi castigat pe baza unui concurs desfasurat pe pagina de Facebook a trupei.

Participantii trebuie sa raspunda in cel mai creativ mod la intrebarea “Unde este Kori Lady?”, pe pagina de Facebook a trupei, alaturi de hashtag-ul #UndeEsteKoriLady. Castigatorul va fi anuntat pe 13 februarie 2016, iar premiul va fi acordat pe 14 februarie, in cadrul concertului pe care Voltaj il sustine in parcul IOR din Bucuresti.

Kori_Lady

Videoclipul “Kori Gent” este regizat de catre Spike si integreaza in lumea reala, un personaj animat o metafora la timpul pe care-l petrecem tot mai mult in lumea virtuala, in detrimentul comunicarii autentice. In videoclip, Kori Gent, personajul principal al clipului, isi cauta jumatatea, pe Kori Lady, si ajunge la fiecare dintre membrii trupei Voltaj sperand sa-i dea indicii care sa il ajute sa o gaseasca.

Single-ul “Kori Gent” este compus de catre membrii trupei si orchestrata de catre George Hora. Piesa a fost interpretata in avanpremiera in cadrul mega-concertului “Din toata inima Simfonic”, pe care trupa Voltaj l-a sustinut in luna octombrie a anului 2015 la Sala Palatului din Bucuresti.

In campania care a pregatit lansarea clipului, personajul animat Kori Gent a fost ajutat de multe vedete din lumea muzicii sa-si transmita mesajul catre iubita sa. Ruby, Dorian Popa, Andreea Balan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Kamelia si George Hora au postat pe paginile lor de Facebook fotografii care integrau in realitatea vietii lor cotidiene personajul animat Kori Gent, iar campania a adunat mii de like-uri si sute de share-uri. Kori si Voltaj le multumesc tuturor celor care au ajutat sa duca mesajul mai departe, in special tuturor artistilor implicati in acest proiect.

Asa ca haideti sa vedem cine va castiga EP-ul unicat – “Kori Gent”, in urma concursului organizat pe pagina oficiala de facebook a indragitei trupe, Voltaj. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *