Voltaj concerteaza “Din toata inima” pentru Canada
2018-04-10 18:26:37

Odata cu celebrarea Anului Centenar, Voltaj, una dintre cele mai iubite trupe din Romania, traverseaza Oceanul si concerteaza “Din toata inima” in premiera pentru romanii din Canada. Turneul se desfasoara in perioada 13 aprilie – 21 aprilie, sub forma unei serii de patru concerte.

Pe 13 aprilie, trupa ale caror hituri s-au auzit atat in tara, cat si peste hotare, canta pe scena Theatre Dejardins, una dintre cele mai faimoase locatii de spectacole din Montreal. Pe 14 aprilie, baietii pot fi vazuti la National Event Venue, din Toronto, pe 15 aprilie, la McIntyre Performing Arts Centre, din Hamilton, iar pe 21 aprilie, la Calgary. Hituri precum “Si ce”, “20 de ani”, “Tu” si “Albinuta” sunt doar cateva din cele 24 de piese pe care publicul le va putea asculta si fredona in cadrul turneului din Canada. Un spectacol multimedia, turneul “Din toata inima” imbina elemente grafice si video cu jocuri de lumini si o scenografie atent creata.

“Abia asteptam intalnirea cu romanii din Canada. Vom fi pentru prima oara peste Ocean, asa ca si noi avem emotii. Le-am pregatit un concert de peste 2 ore, cu momente pline de energie, «Din toata inima» pentru ei”, declara Calin Goia.

Mai mult decat atat, peste 150 de kilograme de instrumente si echipamente tehnice au fost incarcate pentru sustinerea acestor evenimente marca Voltaj. Printre surprizele ce ii asteapta pe fani se numara o serie de cadouri personalizate ce vor fi oferite in timpul spectacolelor, dar pe care trupa le pastreaza secrete pana in momentul concertului.

In 2016, Voltaj a lansat albumul “X”, material ce contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, “Nana” (alaturi de Ruby), “A XII-A”, “Anotimpuri”, “X”. Pana in prezent, trupa a lansat hituri precum “Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, “Si ce”, “Meci de box”, Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP”, iar impreuna cu peste 200 de tineri talentati de la Voltaj Academy au lansat single-ul si clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, in prag de sarbatori, Voltaj si Andra au colaborat pentru “Nu doar de ziua mea”, o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *