Voltaj a sustinut un concert de exceptie la Sala Palatului
2015-10-19 16:37:00

voltaj 6

Voltaj a sustinut vineri seara, la Sala Palatului, un show de exceptie alaturi de orchestra Simona Strungaru Symphonics. Spectacolul de lumini si lasere s-a imbinat armonios cu ritmurile de vioara, clarinet, flaut si viola, si au creat o atmosfera de poveste.

Un moment extrem de emotionant a fost cand Oliver Sterian, tobosarul formatiei Voltaj si fiul regretatului Valeriu Sterian, a luat chitara si-a trecut la microfon pentru a interpreta piesa “Amintire cu haiduci” a tatalui sau.

Publicul a cantat si a dansat din toata inima de la prima pana la ultima piesa. Printre cei prezenti la spectacol se numara legenda olimpica Ivan Patzaichin, Andrei Rosu – primul roman care a traversat inot Canalul Manecii si pilotul Adrian Teslovan. Cei trei au aparut in cel mai recent videoclip al formatiei, care prezinta cu mandrie frumusetile Romaniei.

Toti cei care au luat parte la concertul “Din toata inima Simfonic” au putut asculta in premiera viitorul single Voltaj – Kori Gent, care urmeaza sa fie lansat in curand. Nu este nici pe departe o piesa care sa aiba legatura cu scoala, ci este o melodie de dragoste care spune ca “un 10 la iubire se ia greu”.

Voltaj a oferit fanilor un cadou. Fiecare a plecat acasa cu un afis al formatiei legat frumos cu tricolor. Pentru aceasta surpriza s-au folosit 1,6 km panglica tricolor si s-a muncit timp de 96 ore. “Ne-am dorit ca fiecare om din sala sa ramana cu o amintire de la acest concert si credem ca surpriza a fost pe placul tuturor. Intreaga sala a fost imbracata in culorile tricolorului si ne-am simtit cu totii mandri ca suntem romani.” a povestit Calin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Un alt moment care nu putea trece neobservat a fost cel in care scena s-a umplut de copii, la piesa “De la capat”. Copiii care studiaza la Voltaj Academy, precum si un cor de copii din Argetoaia, jud. Dolj, au cantat din toata inima alaturi de Voltaj. “Copiii sunt motivul pentru care merita mereu s-o luam de la capat”, spune Calin Goia.

Toate incasarile concertului simfonic Voltaj vor fi donate copiilor aflati in dificultate prin intermediul asociatiilor World Vision Romania, Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor si Fundatia Casa Hospice. Sponsorul acestui concert, Kaufland Romania, a dublat suma incasarilor si astfel copiii vor beneficia de un ajutor si mai mare.

Ati fost prezenti la acest show? V-a placut? Va las mai jos cateva imagini foto de la reusitul concert!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *