Voltaj a sustinut mega-concertul "Din toata inima - Simfonic", in Cluj Napoca!
2015-12-04 18:22:15

La mai putin de 2 luni de la show-ul exceptional pe care trupa Voltaj l-a sustinut in Bucuresti, Voltaj a cucerit joi, 3 decembrie 2015, si publicul din Cluj Napoca cu cea mai mare productie a unei formatii romanesti – un eveniment muzical in care hiturile trupei au fost interpretate intr-o maniera inedita si plina de emotie.

Cu o capacitate dubla fata de cea a Salii Palatului din Bucuresti, Sala Polivalenta din Cluj Napoca a fost neincapatoare pentru publicul prezent la spectacolul oferit de catre Voltaj, alaturi de orchestra Simona Strungaru Symphonics, un show completat de lumini si lasere, in care ritmurile de vioara s-au imbinat armonios cu cele de clarinet, flaut si viola si au creat o atmosfera de poveste.

Un moment extrem de emotionant a fost cel in care Oliver Sterian, tobosarul formatiei Voltaj si fiul regretatului Valeriu Sterian, a interpretat piesa “Amintire cu haiduci” a tatalui sau. Un alt moment care nu putea trece neobservat a fost cel in care scena s-a umplut de copii, la piesa “De la capat”. Copiii care studiaza la Voltaj Academy (filiala Cluj) au cantat din toata inima alaturi de Voltaj. “Copiii sunt motivul pentru care merita mereu s-o luam de la capat”, spune Calin Goia.

Punctul culminant al spectacolului este reprezentat de momentul in care trupa a interpretat piesa “Eu cu mine” in memoria celor care si-au pierdut viata in Colectiv, un moment de maxima emotie. In acelasi timp, pe ecrane au rulat imagini cu cei care si-au pierdut viata in incendiu.

“Ne bucuram ca oamenii au fost prezenti in numar atat de mare pentru ca toate incasarile concertului vor fi donate prin intermediul Crucea Rosie celor aflati in suferinta in urma tragediei”, adauga Calin.

Va las mai jos cateva imagini foto sa observati ce atmosfera s-a creat la spectacolul mult asteptat. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *