Vizi Imre te implica in realizarea primului lui album
2015-10-21 21:40:42

Vizi Imre studio

Cu o traiectorie in muzica ce a inceput inca din adolescenta, Vizi Imre a intrat in atentia publicului larg odata cu participarea la emisiunea concurs Vocea Romaniei, in sezonul al doilea, 2012, unde a intors toate cele patru scaune ale juratilor, cucerindu-i cu o interpretare plina de forta si originala a piesei “Roxanne”.

Cum publicul l-a votat pana in finala, clasandu-l pe locul al doilea, Vizi Imre se bazeaza din nou pe sustinerea admiratorilor lui din mediul online, carora le multumeste anticipat si le propune sa il sprijine in realizarea primului lui album. Astfel, Vizi a demarat o campanie de strangere de fonduri pe platforma www.indiegogo.com. Artistul are in plan un album de zece piese, combinand influente din jazz, pop funk, rock si soul, cu mesaje sincere, pozitive si mobilizatoare.

Si tu poti avea un aport la implinirea unui vis, cu atat mai mult cu cat acesta militeaza pentru o lume mai buna, mai civilizata, fiind in ton cu campaniile de reciclare, foundraising pentru orfelinate si actiuni de prim ajutor, pe care Vizi Imre le-a facut. In functie de contributia fiecarui suporter, artistul ofera o serie de premii si oportunitati, de la autografe pe album, pana la sustinerea unui concert privat impreuna cu band-ul, in orice tara din EU.

Numerotarea inversa pentru strangerea celor 15000 dolari pentru productia albumului a inceput. Pana pe 1 decembrie poti lua parte la indeplinirea unui vis aici: https://www.indiegogo.com/projects/first-album-by-vizi-needs-your-support/x/12510597#/

Dupa experienta de la Vocea Romaniei, Vizi Imre si-a continuat cariera muzicala atat colaborand cu studioul DeMoga Music, cat si prin lansari de single-uri alaturi de Shift (“Dupa ani si ani”) si Pacha Man (“Jamai tare vara”). Nu doar vocea plina de personalitate reprezinta punctul forte al artistului, ci si faptul ca din repertoriul acestuia fac parte 600 de piese, cantate in zece limbi diferite, printre care engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana, poloneza, norvegiana etc.

Haideti sa ne reamintim de cele doua piese ce s-au bucurat de un real succes. Enjoy!

“Kind of girl”

“Dupa ani si ani”

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *