Viţa de Vie anunţă re-editarea albumului "Fenomental" pe vinil
2019-10-13 16:18:27

Au trecut deja 5 ani de când Adrian Despot declara că: “Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, FENOMENTAL este materialul care ne defineşte cel mai bine ca trupă în ochii publicului. Reprezintă esenţa noastră şi ne reaminteşte, de fiecare dată, cine suntem de fapt. Este originea noastră şi, din când în când, trebuie să ne întoarcem la origini pentru a merge mai departe”.

Pe 24 octombrie, Viţa de Vie începe aniversarea de 20 de ani a albumului FENOMENTAL printr-o serie de concerte, merchandise special şi, mai ales, prin re-editarea albumului sub formă de vinil (re-mastered, heavy 180g, green edition) în doar 300 de exemplare, numerotate personal de către Adrian Despot.
Cei care vor să intre în posesia unui vinil “Fenomental”, trebuie să achiziţioneze un bilet la unul dintre cele 5 concerte cu acelaşi nume şi folosească seria biletului pentru a primi şi o reducere la produsele personalizate Viţa de Vie, adăugate pe site-ul https://merch.dark-side.ro/.

Promoţia durează până pe data de 20 octombrie 2019. După această dată, produsele “Fenomental” pot fi achiziţionate în continuare de pe site-ul https://getmusic.ro/ şi https://merch.dark-side.ro/.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *