Vita de Vie a lansat noul single „Luna si noi”. Trupa va lansa cate o piesa noua in fiecare luna, pana la aparitia viitorului album!
2016-03-23 15:21:51

Luna si noi, cel de-al doilea single de pe urmatorul album semnat Vita de Vie, a fost lansat oficial astazi dupa ce, in cursul zilei de duminica (20 martie), fanii trupei inscrisi la newsletterul vdv.umusic.ro au avut parte de o surpriza, putand asculta in exclusivitate piesa timp de 24 de ore.

„< Luna si noi > va face parte din coloana sonora a filmului < Ziua cand am dat de aripi >, in regia lui Dan Iliuta. Versurile vorbesc despre o poveste de dragoste devoratoare, incheiata cu o fuga in luna. Dan ne-a aratat scenariul, am rezonat cu el din prima si ne-am apucat de treaba. Piesa este bazata pe un demo mai vechi de-al meu, dezgropat de Cezar, impodobit foarte inspirat de Chupa si desavarsit de fetele de la Blue Noise. Ca o exceptie de la regula VdV, basul e tras de mine, acasa, cu un instrument de doar 200 de lei. Lui Adi (Ciuplea) i-a placut atat de mult, incat a zis ca trebuie sa ramana asa. Drept urmare, el a preluat o parte din munca de productie a piesei si a venit cu brilianta idee de a adauga niste voci feminine cu accente folclorice. Primul meu gand s-a indreptat catre Blue Noise, pe care ii admir si ii sustin din umbra (some kind of guilty pleasure here) si cum primele ganduri sunt mai mereu cele mai inspirate i-am sunat si le-am cerut colaborarea pe partea feminina. Punctualitatea, profesionalismul si pasiunea cu care a decurs sesiunea de inregistrari ne-a lasat cu gura cascata, mult timp dupa ce Veronica, Elena si Flavia plecasera din studio. Wow! Trebuie neaparat sa mai colaboram!”, spune Adrian Despot.

Pentru ca in 2016, Vita de Vie implineste 20 de ani de la lansare, incepand cu aceasta luna pana in septembrie inclusiv, in fiecare zi de 20, baietii le vor face cadou fanilor trupei cate o piesa noua, de pe viitorul album ce va fi lansat in toamna.

„Subscriberii nostri la newsletterul vdv.umusic.ro vor primi primii in exclusivitate piesele, urmand ca dupa 24 de ore sa fie facute publice. So, subscribe, pentru ca, pe parcurs, pana la lansarea noului album or sa apara si alte suprize. De ce facem asta? Pentru ca fanii nostri chiar merita! Pentru ca ei sunt cei care ne-au sustinut in toti acesti 20 de ani, nimeni altcineva, si vrem sa simta ca acest an este unul de sarbatoare. In plus, sincer, este singurul mod in care pot livra; cu deadline-uri stricte. Altfel, cuprins de perfectionism, nu scot nimic pentru ca nimic nu e suficient de bun. La un moment dat, am strans acasa un folder cu cel putin 30 de demo-uri. Folderul cu demo-uri crestea, iar folderul cu albume noi era, in continuare, gol. Acum are deja doua piese inauntru and more to come!”, mai spune Adrian Despot.

Inscrie-te la newsletter-ul VdV in perioada 20 martie – 5 aprilie ca sa afli primul noutatile pe care trupa ti le pregateste si poti castiga versurile piesei “Luna si noi” scrise de mana si semnate de Vita de Vie.

Va invit cu drag sa ascultati noua piesa semnata Vita de Vie, “Luna si noi”, un featuring cu Blue Noise, apoi va astept sa-mi spuneti parerile voastre. Listen!

www.youtube.com/watch?v=3MptxGVhWvY

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *