Vis implinit! Un artist a ajuns sa lucreze cu vocea hit-ului "Poza de album"! "Si acum ma coplesesc emotiile" - Uite despre cine este vorba!
2016-07-08 16:01:19

Aflat in plina ascensiune, Karym a lansat recent videoclipul piesei #SuntAici, in care isi fac aparitia si cateva vedete de top: Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Yamira.

Insa, putini sunt cei care stiu ca indragitul cantaret a avut o mare pasiune pentru Mellina. Artistul a fost cucerit de vocea artistei in 2014 atunci cand, Mellina a rupt topurile muzicale din Romania cu hit-ul “Poza de album” ft. Vescan.

Desi nici nu visa în urma cu doi ani ca va ajunge sa lucreze cu Mellina, iata ca astazi visul lui a devenit realitate: “De fiecare data cand imi luam copilul de la gradinita la 12 fara zece, asteptam in masina ora 12 fix ascultand postul de radio preferat. La acelasi ora in fiecare zi ascultam piesa “Poza de album” si ma gandeam cum ar fi sa lucrez cu Mellina. Ca si artist mi-a captat atentia cu clipul piesei “Sureina” si este imposibil sa nu o remarci in acel clip din toate punctele de vedere. Chiar si acum cand ne cunoastem personal chiar daca suntem in studio la Tralala school sau la un suc etc… tot ma coplesesc emotiile. Pe langa faptul ca este o femeie extraordinara, cunoscand-o, lucrand cu ea, am descoperit ca Mellina este un artist complet, isi scrie singura melodiile, versurile si produce muzica si pentru alti artisti, un lucru cu care putine artiste din industria muzicala se pot mandri. Este ciudat cum m-am intrebat atata timp cum sa fac sa ajung acolo… Ca intr-un final sa ajung sa cant prima mea piesa compusa de ea, care are un titlu mai mult decat sugestiv #suntaici”, isi aminteste Karym.

Mellina are numai cuvinte de lauda la adresa tanarului artist: “Karym este un artist foarte talentat, care promite multe, am lucrat foarte usor cu el, e un profesionist si piesa i s-a potrivit perfect. Cu siguranta voi mai colabora cu el si sa va asteptati la surprize placute din partea noastra. L-am cunoscut prin intermediul PR-ului nostru comun, Baltaretu Eugen (de la The Squad PR Agency), si a fost chimie pe loc (muzical vorbind). Ma bucur ca am luat parte la acest proiect si ca pot duce mai departe mesajul piesei #SuntAici. P.S.: Nu uitati ca va astept la scoala mea de canto Tralala School.”

In urma cu cateva zile, artistul a lansat piesa #SuntAici produsa de Mellina (Madalina Dumitru) si co-produsa de Mango Records: “”#SuntAici” este o piesa sensibila care poarta un mesaj pozitiv in spatele caruia se poate regasi absolut orice persoana, indiferent de varsta, sex, religie, orientare. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect, in special vedetelor care au acceptat sa apara pentru a ne ajuta sa ducem mesajul piesei cat mai departe. Multumesc Andreea Antonescu, Celia, Mellina, si Yamira”, spune Karym.

Va invit cu mare drag sa reurmarim clipul piesei “#suntaici”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Despre Mellina:

Daca nu va mai aduceti aminte cum a debutat Mellina in muzica, va amintim ca a aceasta a facut primii pasi in muzica in 2011, insa a cunoscut succesul in 2014 odata cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din cariera: “Strongest Message” la RMA 2014. A urmat piesa „Cutremur in inima mea” si colaborari cu artisti precum: Bere Gratis („Pana sus la cer”), Two („Vinovat”), DOMG („You Broke My Heart”) si JerryCo („Daca ma iubesti”) si a scris o piesa pentru artistul international Fatman Scoop. Cel mai recent single al artistei se numeste “Minciuna ma omoara”. Mai mult, artista si-a deschis si o scoala de canto alaturi de buna ei prietena, Maria Simion, „Tralala School”.

Despre Karym:

Karym s-a facut remarcat in urma cu cateva luni dupa ce a lansat piesa “Nu vrei” impreuna cu Adrian Tutu. În 2014, Karym a lansat single-ul „Dangerous”, împreuna cu proiectul muzical Balkan Avenue, din Grecia. Dupa acesta au urmat piese precum „Feel my love”, „So beautiful” si „You”, care s-au auzit în Franta, Grecia, Germania, Polonia si Slovacia. În 2015, piesa „Feel my love” a reusit sa urce pâna pe locul 11 în clasamentul iTunes din Cehia si pe locul 14 în Top 100 iTunes din Slovacia.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *