Vis implinit! O cunoscuta cantareata a ajuns sa lucreze cu idolii din adolescenta: TRUPA AKCENT! "Eram topita dupa ei" - Uite despre cine este vorba!
2015-12-12 17:01:10

A dat lovitura cu piesa „Poza de album” feat. Vescan, iar acum Mellina, supra numita de presa si “Regina Youtube-ului”, a lansat impreuna cu baietii de la TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei) piesa “Vinovat” ce se bucura inca din prima zi de la lansare de un real succes, acumuland pana in prezent peste 120.000 de mii de vizualizari pe Youtube.

Insa, putin sunt cei care stiu ca indragita cantareata a avut o mare pasiune pentru trupa Akcent. Mellina era innebunita dupa cei 4 Akcenti (Mihai, Sorin, Adrian si Marius) si nu lipsa de la nici un concert de-al trupei. In 2001 trupa a cucerit rapid toate topurile cu piesa “Ti-am promis”, iar din acel moment, hiturile au fost numeroase.

mellina

“Perioada “Akcent” a fost una dintre cele mai nebune si frumoase perioade din viata mea. Eram topita dupa ei. Inca de la prima lor piesa “Ti-am promis”, am devenit fana lor nr. 1. Eram fata din primul rand la toate concertele lor. Cumparam toate revistele care aveau articole cu ei ca apoi sa le decupez si sa mi-le pun in frumosul meu album Akcent. Evident ca aveam toate albumele lor muzicale pe caseta si CD si stiam pe derost toate piesele lor si coregrafiile. Am gasit pana si o bratara pe care toti 4 o aveau si mi-am cumparat-o”, isi aduce aminte Mellina.

In urma cu mai bine de 12 ani, Mellina nici nu visa ca va ajunge sa lucreze cu doi din fosti membrii ai trupei Akcent: Mihai Gruia si Sorin Brotnei. “Pe vremea aia nu m-as fi gandit in ruptul capului ca o sa ajung sa lucrez cu ei. Lui Mihai si lui Sorin le-am spus dupa mult timp adevarul despre “fana lor undercover” ca sa nu ii sperii. Si cum lucrurile se intampla atunci cand te gandesti mai putin, la insistentele bunului meu prieten Eugen Baltaretu (Teddy) am ajuns la Mihai Gruia la studio, a fost chimie pe loc (muzical vorbind) apoi l-am cunoscut si pe Sorin”, povesteste Mellina.

mellina1

Acum Mellina a lansat alaturi de Two piesa “Vinovat”, iar rezultatul este excelent. Single-ul a fost compus de Mihai Gruia si Dorian Oswin in studioul Mango Music. “Baietii s-au gandit ca as fi cea mai potrivita sa cant refrenul piesei “Vinovat”. Piesa mi-a intrat direct la suflet si se pare ca si multora dintre voi. PS: dupa ce mi-a trecut febra “Akcent” am vandut autografele lor in liceu. Scuze baieti ! :)))”, a adaugat Mellina.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag sa (re)urmarim noul single TWO feat. Mellina – “Vinovat”, dar si hitul trupei Akcent – “Ti-am promis”. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *