Virginitatea costa 5.000 $ | Un tanar mincinos a platit scump o noapte de amor
2014-09-19 06:38:27

Răzbunarea unei femei cu inima frântă este uneori costisitoare. Un chinez trebuie să îi plătească fostei sale iubite o despăgubire de 5.000 de dolari, după ce aceasta i-a oferit virginitatea sa.

Chen, o tânără virgină din China, şi Li s-au cunoscut pe net, în urmă cu cinci ani, dar au început o relaţie abia din septembrie 2013. Bărbatul a minţit-o că este singur şi fără obligaţii.
După câteva luni, ei au plecat într-o scurtă vacanţă în Singapore, unde tânăra, crezând că şi-a găsit marea dragoste, i-a oferit acestuia fecioria ei, având parte de prima noapte de amor din viaţă. Însă după ce s-au întors în China, bărbatul a devenit distant şi în scurt timp s-a despărţit de ea.
Pentru că nu îi mai răspundea la telefon, Chen şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus la el acasă, să-l convingă să se împace. Însă acolo a aflat cu stupoare că bărbatul e însurat de ani buni.
Tânăra cu inima frântă şi-a dat în judecată iubitul, sub acuzaţia că i-a violat dreptul la virginitate prin decepţie.
Astfel, Li a fost găsit vinovat şi obligat de instanţă să-i plătească lui Chen despăgubiri în valoare de 30.000 yuan, echivalentul a 5.000 $, şi să îi ceară scuze în scris, după ce i-a încălcat tinerei dreptul la virginitate, minţind-o că e singur, ca să întreţină relaţii sexuale cu ea.

Sursa: Libertatea

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *