Virgil Iantu, proiect inedit alaturi de fiica sa
2016-12-16 22:09:48

In pragul Sarbatorilor de iarna, Virgil Iantu a pozat alaturi de fiica sa Jasmina pentru o campanie care isi propune sa reintegreze in societate oamenii strazii. Artistul a demonstrat de-a lungul vremii ca nu este genul de persoana indiferenta si s-a implicat fara ezitare in campanii umanitare.

“Puteam sa fiu eu! Puteam sa fiu singur sau alaturi de copilul meu! Cum ai fi reactionat daca ne vedeai asa, pe strada? Stiu, nu ti-ar fi venit sa crezi, dar, totusi, ai fi facut ceva? Te-ai fi oprit sa-mi asculti povestea? M-ai fi intrebat daca ne e frig, daca ne e foame? Hai sa nu ramanem indiferenti fata de cei care au nevoie de noi, eu am ales sa-i ajut. Este vorba despre o noua campanie sociala careia ma alatur, “Puteam sa fiu eu! Viata din sens opus”, care isi propune sa reintegreze in societate oamenii strazii, oferindu-le o noua sansa, un viitor mai bun”, spune Virgil Iantu.

“In urma cu 2 ani am ales sa ma implic in mod activ si direct in campania “Sunt un taran”, pentru sustinerea valorilor autentice romanesti. A urmat anul acesta “1 iunie, zi libera”, pentru ca fiecare copil sa aiba sansa sa petreaca Ziua Copilului alaturi de parintii sai. Ambele campanii au fost premiate de industria creativa, pe langa asta, cu ajutorul societatii civile, am reusit sa realizam obiectivele campaniilor precedente si ne dorim sa avem rezultate pozitive si in ceea ce priveste ajutorul pe care este de dorit sa-l oferim celor care au nevoie. Si tu poti sa ajuti, implica-te, pentru ca puteai sa fii chiar tu! http://www.viatadinsensopus.ro/”, mai spune vedeta.

Ce parere aveti? Va astept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *