Vin vibe-uri fresh odata cu ”BTCHS” - prima piesa din proiectul ”August Day”
2021-01-28 19:55:19

2020 a fost anul în care ne-a lipsit tuturor câte ceva, mai ales în perioada verii. Tocmai de aceea, August Day vrea să aducă mai repede zilele călduroase de vară printre noi, chiar în toiul iernii. Cu vibe-uri calde, care ne vor trimite cu gândul direct pe o plajă însorită, piesa BTCHS e perfectă pentru a-ți începe ziua. Nu contează unde te afli – doar lasă-te cuprins de nebunia marca August Day.

I love bitches / ‘Cause bitches always wanna tie me down sunt versurile care vor incita ascultătorii și îi vor face să repete refrenul ori de câte ori vor auzi piesa. Energia clipului, într-o fuziune perfectă cu sound-ul piesei devin mai mult decât molipsitoare, așadar pregătește-te să auzi BTCHS peste tot în difuzoare.

BTCHS e o piesă de stare și sperăm să le transmitem tuturor vibe-ul nostru. Vrem să aducem vara mai repede anul acesta, așa că ne pregătim intens pentru zilele toride de august. Vor urma multe suprize din partea noastră, ca să ne dezmorțim cât mai repede!, se aude din partea August Day.

Îi știți deja. Artiștii din spatele acestui proiect… i-ați mai auzit în lansările noastre anterioare. Identitatea lor? Încă un mister. Pentru că August Day este despre vibrațiile pe care le transmite și asta este tot ceea ce contează. Iar, pe lângă vibe-urile bune, rețeta completă va include mereu un producător + un artist de top, care se va tot schimba.

Piesa poate fi ascultată pe toate platformele digitale aici: https://lnk.to/AD_btchs

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *