VIDEOCLIP NOU: JORGE feat. CRBL - Nu ne potrivim
2014-11-17 13:50:10

George Papagheorghe aka JORGE, a lansat de curând noul videoclip si single „Nu ne potrivim”, o colaborare cu artistul CRBL.

Mesajul acestei piese ne aduce în primul plan neplăcerile care întervin in relatiile unora dintre noi, cand ajungem sa ne confruntăm cu fixaţiile partenerului cu care convieţuim. Cele 2 personaje pe care le interpretează atât JORGE cât şi CRBL ajung aproape la disperare din pricina mofturilor iubitelor lor.

Iată ce declară JORGE despre această colaborare:

Melodia Nu ne potrivim este o comedie romantică. Face parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui cuplu care a trecut prin multe sau, cum spun unii, este ‘experimentat’. Povestea e simplă… uneori iţi vine să pleci sau sa-i spui să plece la mama ei. Cred că e pentru prima oară când o piesă spune pe bune ce nu le place barbaţilor într-o relatie, în care, cu soţia sau partenera, au mici certuri, dar se iubesc la nebunie. Evident, şi viceversa e valabilă. Chiar dacă versurile spun că “nu ne potrivim deloc”, ne completăm de minune

“Cred că este un mesaj valabil pentru povestea fiecărui cuplu. Nu există dragoste adevărată fără aceste picanterii. Sper să zâmbiţi şi să vă iubişi în continuare”, a adăugat CRBL.

“Nu ne potrivim” este o piesă compusă de cei de la HaHaHa Production, iar videoclipul îl arată pe JORGE împreună cu bandul său live, formulă cu care se va afişa de acum inainte pe scena, pentru un show complet.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *