VIDEO | Lexie Shine, asa cum nu ai vazut-o NICIODATA! Interzis de fierbinte in clipul de debut, "N-a fost sa fie"!
2016-09-07 17:48:01

Lexie Shine, sau “Lady Gaga de Romania” asa cum a fost numita de presa mondena, lanseaza primul videoclip din cariera pentru piesa “N-a fost sa fie”, produsa de catre NMC & AG Productions.

Videoclipul este unul de imagine si senzual. Frumoasa artista apare in ipostaze incendiare, asa cum nu ati vazut-o niciodata. Lexie Shine este constienta de atuurile sale fizice si nu are nicio inhibitie atunci cand trebuie sa renunte la haine. Astfel, artista s-a lasat filmata in ipostaze extrem de sexy, iar imaginile au pus pe jar imaginatia tuturor barbatilor.

Interzis de fierbinte! Asa e Lexie Shine, in primul ei clip din cariera, “N-a fost sa fie”. Artista apare aproape goala sub dus si se iubeste cu foc cu un mascul feroce, cu care traieste o poveste intensa in videoclip.

“Sunt foarte bucuroasa ca am filmat primul meu videoclip la cea mai draga piesa a mea, piesa ce transmite multe emotii… indiferent ca am lasat aceasta piesa la inceputul anului 2015, nu imi pare rau de pasul facut… fiindca stiu ca mesajul transmis in piesa a ajuns la sufletele ascultatorilor. Sper sa va placa tuturor povestea din videoclip si va astept pe pagina mea oficiala LEXIE SHINE cu o parere. Va pup dulce!”, a declarat Lexie Shine.

Lexie Shine, pe numele real Alexandra, are 27 de ani, locuieste in Bucuresti si cocheteaza cu muzica de la 7 ani. Debutul oficial in muzica si l-a facut in Decembrie 2011 cu piesele “The Fire” si “Bad Boy”. In 2014 s-a reinventat si a lansat piesele “In A Daze” si “The Best Girl”, iar in 2015 a lansat piesa “Margarita”. In prezent, artista lucreaza deja la urmatorul single ce urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul anului.

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul “N-a fost sa fie”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

lexie clip 3

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *