VIDEO Dezbracata si batuta in strada pentru ca a avut o aventura cu un barbat insurat
2014-09-18 12:33:25

O chinezoaică a primit o pedeapsă dură pentru că a fost amanta unui bărbat însurat.

Tânăra avea de mai mult timp o aventură cu un bărbat căsătorit, iar la un moment dat soţia lui a aflat totul. Femeia nu a stat cu mâinile în sân, ci le-a povestit prietenelor ei totul, iar impreună au pus la cale un plan de a-i face rău amantei.

Astfel, au urmărit-o într-un centru comercial şi au luat-o la bătaie, în văzut tuturor. Agresoarele, care purtau toate tocuri cui şi fuste foarte scurte, au şi dezbrăcat-o pe tânără şi au filmat toată întâmplarea.

În timp ce victima încerca fără succes să se îmbrace, femeile îi spuneau că este o “spărgătoare de căsnicii” şi o loveau cu picioarele, scrie The Mirror.

Filmarea, care a apărut ulterior pe internet, a iscat dezbateri aprinse, cele mai multe legate de faptul că nimeni nu a intervenit să o scape din mâna bătăuşelor. În imagini se poate vedea cum prin preajmă trec oameni nepăsători la suferinţa femeii, fără să spună măcar un cuvânt.

Calvarul femeii bătute a durat câteva minute, iar persoana care a postat videoclipul pe internet nu a precizat ce s-a întâmplat cu ea după această întâmplare.

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *