Victoria Rașcu lansează noul single “Îngerul Meu”!
2019-03-27 14:20:29

Interpreta din Republica Moldova, Victoria Rașcu, a lansat săptămâna trecută cea mai nouă piesă din repertorul ei: “Îngerul Meu”, iar premiera acesteia a avut loc la celebra emisiune matinală de la București: “Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1.
Implicată de la o vârstă fragedă în domeniul muzical, Victoria a afirmat că avea nevoie de o piesă nouă, ce ar putea să-i ofere o nouă filă, un nou capitol în repertoriul ei. “Îngerul Meu” este o producție muzicală realizată de o echipă internațională, o colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și „The Master of The Sound” – sound producer din Spania.
Din spusele lui EL Radu, cel care este și noul manager al proiectului, piesa i se potrivește perfect Victoriei, la nivel de caracter și personalitate.
Victoria Rașcu e studentă la Cluj, în România: “La momentul respectiv, Clujul este oraşul în care îmi petrec cel mai mult timp, acesta oferindu-mi cea mai faină experienţă studenţească. Studiez Comunicare şi Relaţii Publice şi mă bucur că pot învăţa o mulţime de lucruri utile din domeniul PR-ului.”
“Îngerul Meu” urmează să fie promovată și în Moldova, la posturile de tv și radio.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *