"Veveritele nazdravane" ne arată că "Lumea poate fi minunată"!
2017-07-17 16:35:50

Spunea candva George Enescu, ca “muzica porneste de la inima si se adreseaza inimilor”. Mai ales când porneste de la inima de copil…
Si nu orice fel de copil, ci unul talentat! 😊 💗

Așa ne-am gandit si noi cand am alcatuit prima echipa de productie muzicala din Romania, exclusiv dedicata copiilor! 🎶

Mai exact, sunete moderne, personal branding, multa veselie si desigur, talent!

Nu ne credeți? Avem și dovada: Minunea!

Da, da! Minunea de a vedea lumea altfel… Minunea de a vedea lumea, chiar daca nu poti vedea. Minunea de a vrea sa vezi lumea, chiar de nu o poti vedea…

Minunea are și un nume: VEVERIȚELE NĂZDRĂVANE!

Alcătuită din elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienți de Vedere din București, trupa a început sa activeze din anul 2012 ai este compusa propriu-zis dintr-un numar nelimitat de copii.

Primul festival important la care a participat a fost Festivalul Cultural Miraje Cluj 2013 pentru ca in anul următor sa castige Marele Premiu, iar in 2016 Trofeul de Excelenta.
Copiii, in mare parte nevazatori, si-au descoperit si cutivat calitati muzicale exceptionale: auz absolut, creativitate, simțt ritmic si armonic deosebit.

Au caștigat de asemenea Premiul I la Faza Nationala a Concursului “Toamna Baladelor”, locul III în Marea Finală a concursului televizat “Next Star” si alte numeroase premii individuale la concursuri nationale și internationale.

Grupul este coordonat de prof. Adela Vâlcu si prof. Andrei Vâlcu. Un merit deosebit in activitatea grpului il are Doamna Directoare a Școlii Gimnaziale Speciale pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, prof. Cosmina Cazan, care a incurajat si sustinut permanent echipa.

“Lumea poate fi minunată” nu este neapărat un cântec pentru copii. Mesajul sau e mai degraba dedicat oamenilor mari, care aflati in situatii complicate de viața si aparent fara iesire, isi pot regasi fortele interioare prin sufletul lor de copil; a privi lumea ca un copil este incercarea de a-ti remodela aspiratiile regasind puritatea, uimirea, jocul, simplitatea, bucuria si un indemn totodata de a trăi frumos pentru a le oferi copiilor o lume mai frumoasa!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Lumea poate fi minunata”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *