Vescan lansează un nou single în colaborare cu MIRA "Ce-o fi, o fi"
2018-09-27 20:52:55

Vescan revine cu un nou single în colaborare cu MIRA pentru piesa “Ce-o fi, o fi”, o piesă despre sensul vieții, cu mesaj puternic, emoționant.

“Ce-o fi, o fi” a fost compusă de Vescan, Mahia Beldo, MIRA și Jo și produsă de Mahia Beldo, master Adi Colceru.

Pentru acest videoclip, Vescan a lucrat în premieră cu Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipa care a semnat videoclipurile Carla’s Dreams, dar și Delia, INNA, GGirls.

De imaginea MIREI s-au ocupat George Cozma (hair), Malvina Ișfan (make-up) și Anda Crăpătureanu (styling).

“Ce-o fi, ce o fi” este o piesă la care am pus mult, mult suflet și mă bucur că mi s-a alăturat MIRA, o voce pe care o apreciez demult! Totul a pornit de la simpla întrebare : “Cum vezi viața ta peste 10 ani?” De aici totul a decurs foarte rapid, până am terminat piesa. Mă bucur mult că albumul #MuzicaSauNebunie continuă cu piesa asta și sper să intre în inimile oamenilor de la primul play.

P.S.: Pe MIRA o cunosc de ceva timp, am mai încercat să facem o piesă și acum vreo 5 ani, dar se pare că toate vin la timpul lor. Le mulțumesc mult tuturor pentru susținere, peace and love”, a declarat Vescan.
Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit am reușit să scoatem această piesă împreună când planul nostru era încă de acum 5 ani să lansăm ceva. Atât eu, cât și Vescan ne-am pus tot sufletul în “Ce-o fi…o fi” și sunt convinsă că mesajul va ajunge fix acolo unde trebuie”, a spus MIRA.

Tot anul acesta, Vescan a lansat piesa “Ca doi necunoscuți” cu Raluka, colaborare care are peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

MIRA a lansat în urmă cu un an piesa “Uit de tine”, compusă de chiar de ea, care are deja 20 de milioane de vizualizări și s-a bucurat de susținerea fanilor, dar și de prezență constantă în topurile radio și TV. De asemenea, MIRA a mai lansat și “Vina”, dar și “Inimă nebună” cu DJ Project, cu peste 35 milioane de vizualizări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *