Vescan începe al doilea sezon #PrinOchiiVoștri cu o nouă piesă pentru fanii săi, „Am Uitat Să Mai Fim Oameni”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Vescan reia proiectul #PrinOchiiVoștri, începând astfel sezonul 2 prin piesa „Am Uitat Să Mai Fim Oameni”.

Piesa a fost scrisă de Vescan, compoziția a fost realizată de Mahia Beldo și Dorian Oswin, iar cel din urmă este și cel care s-a ocupat de producție.

Acest proiect a luat naștere în anul 2010 și fiecare piesă este bazată pe subiecte propuse de către fani. Astfel, în procesul de alegere al temei, artistul face și un vlog unde îl contactează pe cel al cărui subiect a câștigat.

În decursul acestui an, episoadele din sezonul 2 #PrinOchiiVoștri vor apărea la fiecare două luni.

Vescan | L-am sunat pe castigatorul #PrinOchiiVostri si am facut piesa…
” “Am Uitat Să Mai Fim Oameni” continuă seria #PrinOchiiVoștri, singurul proiect la care ascultătorii decid subiectul piesei. Totul a început în 2010 când am vrut să fiu mai aproape de oamenii care-mi ascultă muzica și pentru asta am zis că trebuie să văd lumea și prin ochii lor, așadar ei propun subiectele si unul dintre ele devine piesă.

Sunt mai mult decât mândru că am reușit să readuc la viață acest proiect și pe viitor am de gând să ajungă din ce în ce mai complex. De-a lungul anilor susținătorii Vescan au reacționat extraordinar la fiecare piesă și le mulțumesc mult pentru că după 9 ani încă sunt alături de mine. Piesele o să apară în paralel cu albumul #MuzicăSauNebunie, album care va fi lansat în decursul acestui an.”, ne-a declarat Vescan.

Anul acesta, Vescan a lansat piesa “Tăcerea”, în colaborare cu Nicoleta Nucă, piesă ce a depășit 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul trecut, Vescan a lansat „Ce-o fi, O Fi”, în colaborare cu Mira, o piesă care a cucerit topurile radio și TV, cu peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

Comentarii