Velisar a lansat piesa si clipul „Liniste"
2019-01-29 17:20:13

Velisar a lansat o noua piesa cu videoclip: „Liniste”. Piesa este compusa de catre artist si produsa de catre acesta impreuna cu Sergiu Ene si Alexandra Dinu, iar videoclipul este regizat de Alexandru Dobre.

„Povestea este inspirata din viata mea. Fiind tipul de om introvertit, nu reuseam sa gasesc o cale sa pot exprima ceea ce simt decat prin muzica. In prima faza, productia era foarte diferita, incercam sa merg intr-o directie mai comerciala, voiam ca lumea sa auda ce am de spus, dar dupa o perioada lunga de ezitari, am luat productia de la zero. Am vrut sa-mi pun amprenta, am simtit ca trebuie sa curga pur si simplu. Bineinteles ca piesa nu ajungea pana aici fara ajutorul colegului meu de studio, dar si bun prieten, Sergiu Ene, iar ca povestea sa aiba si partea vizuala am apelat la un alt bun prieten, Alexandru Dobre. Piesa a capatat un final cu ajutorul prietenei mele Alexandrei Dinu, care a fost alaturi de mine in fiecare etapa a piesei. Daca stau sincer sa ma gandesc, a fost un proiect de familie”, marturiseste Velisar.

Robi Velisar a mostenit talentul muzical din familie, atat bunicii, cat si tatal lui fiind muzicieni si mari iubitori de arta. In 2013, Velisar a participat la X Factor, iar in 2017 a lansat single-ul de debut “Povestea mea”, insotit de videoclip. De-a lungul timpului, chitaristul, solistul vocal si compozitorul a abordat stiluri variate, de la pop la rock, jazz si reggae. In urma cu 10 luni, a lansat piesa si clipul “Fears”, o poveste vizuala pe beat-uri dance ce subliniaza teama, neincrederea si dragostea.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *