Vedetele si-au facut de cap de 1 Mai! Afla ce au facut Claudia Pavel, Kaira, Deepcentral, Xonia sau Cosmina Pasarin!
2015-05-04 16:45:26

Sunteţi curioşi cum au petrecut vedetele noastre Ziua Internaţională a Muncii? Noi vă dezvaluim ce au facut Claudia Pavel, Kaira, Deepcentral, şi alţii, însă până atunci vă invităm să ne spuneţi voi ce aţi făcut de 1 Mai!

ClaudiaPavel

De Claudia Pavel ne era tare dor, aşa că artista parcă ne-a auzit gândurile şi s-a mutat din Statele Unite ale Americii înapoi în Bucureşti şi are planuri profesionale importante! Claudia a dedicat week-end-ul care tocmai s-a încheiat băieţelului ei, Noa şi surorii ei, Paula şi i-a surprins cu un picnic savuros, într-o zonă liniştită din preajma capitalei, iar in weekend cei trei au mers impreuna la cinematograf.

Ela Craciun, prezentatoarea televiziunii Antena 3 îşi sacrifică fiecare week-end meseriei sale, însă pentru ziua de întâi mai Ela a avut un plan precis: să se distreze alături de soţ şi de cei doi copii ai lor minunaţi la un grătar de peşte. Desigur, n-au lipsit voia bună, dar nici micile şotii ale celor mici şi la care Ela a participat, pozându-se laolaltă în lanurile de rapiţă alături de copii şi de…o turmă de oi, care păştea nestingherită lângă ei.

Deepcentral

Începând cu 6 mai, super băieţii de la Deepcentral – George şi Doru -, pornesc într-un turneu de şase săptămâni alături de trupa Life On Mars, aşa că pregătirile pentru „Nopţi Albe“ – cea mai recentă piesă a lor şi care dă numele turneului sunt pe ultima sută de metri! Cei şapte talentaţi au decretat întâi mai zi de repetiţii şi au muncit cu spor în studio până noaptea târziu.

Xonia

Xonia a facut ravagii pe litoral si anul acesta, marea i-a şoptit Xoniei „Vino înapoi“ (doar ştii şi tu ultima ei piesă, nu?), aşa că blondina n-a rezistat „chemării“ şi s-a distrat pe cinste la Mamaia, împreună cu iubitul şi cu prietena ei, Anda Adam. Beat-uri tonice, muzică până dimineaţă şi porţii vesele de soare – Xonia a petrecut un întâi mai pe cinste!

Kaira, artista care este îndrăgostită de rap şi de hip-hop şi care cântă alături de Delia super hit-ul „Pe aripi de vânt“ iubeşte să fie spontană, aşa că a profitat de mini vacanţa de întâi mai pentru a vizita litoralul românesc, în căutarea unor clipe de relaş, dar şi a distracţiei.

Naguale

Ovidiu Baciu (Naguale). Pentru Ovidiu Baciu alias Naguale sărbătoarea de întâi mai a însemnat peisaje absolut fantastice, lecţii scurte şi eficiente de portugheză, cafea braziliană şi… multe ore de filmări pentru piesa pe care o va lansa foarte curând! Artistul a îmbinat ideal munca şi distracţia, iar dansatoarele über-hot din noul său clip vor sta mărturie. Fii pe fază!

Cosmina Pasrin a fugit la distractie, doar ca a dat Mamaia pe Vama Veche, iar MC-ul s-a distrat acolo pana dimineata. Frumoasa bruneta s-a pozat si pentru fanii de pe retelele sociale.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *