„Vara asta (pe Tik Tok)", Ilinca dă startul distracției alături de Cleopatra Stratan
2020-07-30 16:02:12

Fun, good vibes și soare cât cuprinde! Ilinca și Cleopatra Stratan au planuri serioase vara aceasta, iar unul dintre ele este lansarea primului lor single împreună, „Vara asta (pe Tik Tok)”. Piesa face parte dintr-un proiect retro, inspirat din hiturile anilor 2000, dar cu un sound fresh și foarte catchy pe care Ilinca, artista care a cucerit România cu yodelul său, l-a pregătit pentru această vară. Un remake al celebrei piese „Mergem la mare” lansată de trupa Candy, „Vara asta (pe Tik Tok)” te poartă printr-o călătorie în timp până în anul 2020, cand distracția și-a făcut loc cât cuprinde în mediul online.

„«Vara asta (pe Tik Tok)» este o piesa fresh și cool, iar faptul că eu și Cleopatra suntem tinere și pline de energie pozitivă completează starea piesei perfect. Am cunoscut-o pe Cleo abia în ziua filmării videoclipului și ne-am înțeles de minune de la început. Am avut o chimie instantă și ne-am distrat filmând toate cadrele împreună. Mă bucur în primul rând că am câștigat o nouă prietenă și pentru că avem această piesă împreună care sper să vă dea și vouă același vibe fun pe care mi-l dă mie. Și stați aproape pentru că mai urmează și alte piese din proiectul #retro❤️”, mărturisește Ilinca.

„Colaborarea cu Ilinca a apărut spontan, am primit piesa și câteva zile mai târziu am înregistrat-o, apoi am filmat clipul în București cu regizorul Alex Ceaușu. M-am distrat la filmări, a fost fun. Piesa îmi dă un vibe foarte pozitiv și plin de viață și mă bucur tare mult că am colaborat cu Ilinca, e o fată minunată și sper să nu fie ultimul feat împreună”, adaugă Cleopatra Stratan.

Pentru „Vara asta (pe Tik Tok)”, Ilinca și Cleopatra au făcut tot ce le-a trecut prin cap și au colaborat pentru muzică și versuri cu Laurențiu Duță, Mihai Cătălin Tamazlicaru, Alexandru Ioan Antonescu și Răzvan Dediu.

După ce și-a cucerit publicul cu yodelul ei inconfundabil, Ilinca a colaborat cu Alex Florea pentru „Yodel It!”, single ce a reprezentat România în marea finală Eurovision Song Contest de la Kiev. Artista s-a clasat pe poziția a șaptea și a obținut cel mai mare punctaj din istoria participării României la celebrul concurs european: 282 de puncte. In 2017, Ilinca a lansat „Amici”, primul single din cariera solo. A urmat „Nu acum” și „Prințișorul meu”, melodie ce face parte din albumul „Naked Truth”, lansat de proiectul MCulture by Damian Drăghici. În vara lui 2018, artista a colaborat pentru „Hasta Manana (Mmm)” cu Yasiris, artista dominicană Cat Music Spain și câștigătoarea concursului muzical „Gana Con Tu Voz”, iar in iunie a lansat single-ul „Furtuna mea”, o poveste pusă în versuri despre piedicile și provocările pe care doi oameni, vulnerabili în fața iubirii, trebuie să le depășească pentru a reuși.

După ce l-a tot așteptat pe „Ghiță” la portiță, a intrat în Cartea Recordurilor și a lansat single-uri de succes precum „Te las cu inima”, „Pupă-mă” și „Eu m-am pierdut”, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu cinci luni „La ușa mea”, piesă si videoclip ce pun în evidență latura sexy și încrezătoare a artistei. Single-ul a adunat peste 7 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Cleopatra a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță”, ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *