Vara aceasta este #famous
2017-07-17 20:50:15

Muzica artistilor Famous Production se aude pe toate posturile de radio si TV vara aceasta, iar refrenele lor sunt fredonate in toata tara. Randi si Jo au lansat mult asteptata continuare a piesei ‘Pana vara viitoare’, Edward Sanda, noul artist din gasca Famous se bucura de succes de la primul sau single (‘Doar pe a ta’), iar Randi lanseaza hit dupa hit.
 
‘Doar pe a ta’, single-ul de debut al lui Edward Sanda, in colaborare cu Ioana Ignat, se situeaza in top 10 difuzari radio si TV, este in prezent in top 5 piese cautate prin Shazam, (dupa ce a fost multe zile la rand pe prima pozitie, cu peste 50000 de cautari) si este cea mai descarcata piesa romaneasca a momentului de pe iTunes.

Publicul a asteptat cu nerabdare o noua colaborare intre Randi si Jo, iar vara aceasta cei doi artisti au lansat continuarea piesei ‘Pana vara viitoare’: ‘Ma intreaba inima’, al carei videoclip a adunat 1 milion de vizualizari pe YouTube intr-o zi de la lansare.

Randi lanseaza hit dupa hit: dupa succesul inregistrat cu ‘Ochii aia verzi’ (piesa are peste 54.000.000 de vizualizari pe YouTube), urmatorul sau single, ‘Puteri asupra mea’, se mentine de mai bine de o luna in topul celor mai difuzate piese din Romania.

Vara aceasta toata lumea danseaza pe ritmurile #famous!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna colajul ‘Famous Summer’, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *