VANOTEK revine cu un nou single, "NO SLEEP", in colaborare cu MINELLI
2017-09-20 14:08:31

Dupa ce single-ul “Tell Me Who” feat. Eneli s-a bucurat de succes in Rusia, Romania si a urcat pana pe locul 86 in top Shazam Worldwide, Vanotek revine cu single-ul “No Sleep” in colaborare cu Minelli.

Piesa a fost compusa de Vanotek si Minelli, produsa de Vanotek la Smash Production, mix si master Sergiu Musteata.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de San, actrita principala fiind Andra Semciuc, sora Crinei Semciuc (“Selfie”, “Selfie 69”).

Vanotek si Minelli nu sunt la prima colaborare, au mai lansat impreuna piesele “My Mind” si “In Dormitor”.

Cel mai recent single Minelli “Empty Spaces” a atras atentia celor de la Ultra Records si a fost lansat pe canalul lor de YouTube.

Piesa a fost apreciata in scurt timp de cei de la Ultra Music, casa de discuri din Statele Unite ale Americii care se concentreaza pe muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadmau5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.
Minelli este artista si songrwriter din Romania, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

VANOTEK (pe numele sau Ion Chirinciuc) este un tanar producator si DJ roman, cunoscut publicului din Romania datorita pieselor care au cucerit radiourile, dar si colaborarilor si artistilor cu care a lucrat pana acum.

Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat liceul de arta Octav Bancila din Iasi, apoi s-a mutat in Bucuresti si a inceput sa compuna pentru diversi artisti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.
Vanotek a lansat piesele “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, apoi “I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code.

La cererea fanilor din Romania si strainatate, piesa a fost inscrisa la Selectia Nationala Eurovision, unde a ajuns in finala.

Vanotek pregateste lansarea unui album in aceasta toamna care va include cele mai mai cunoscute piese ale sale precum si piese nelansate inca.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “No Sleep”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *