Vanotek lansează single-ul "Talk to Me" în colaborare cu Bastien
2020-06-19 21:38:43

Vanotek prezintă single-ul “Talk to Me” în colaborare cu Bastien, cu un groove disco dance, o piesă cu un videoclip pe mood de party filmat și regizat de SAN.

Piesa a fost produsă de Vanotek și compusă de Vanotek, Bastien și Elena Moroșanu.

“Am făcut mai multe sesiuni cu Bastien, îmi place mult timbrul lui vocal și am considerat că dintre toate piesele la care am lucrat împreună, “Talk to Me” trebuie să fie lansată prima”, a spus Vanotek.

“Îmi aduc aminte de piesa “My heart is Gone” a lui Vanotek și încă de pe atunci, îmi doream să ajung la niște sesiuni cu el. Într-o zi, pur și simplu, m-am decis să îi scriu, i-am lăsat și câteva demo-uri, iar de atunci ne-am văzut destul de des la studio. Am lucrat la mai multe piese, dar am simțit că “Talk to Me” are o stare specială și că ar merita să o lansăm. Îmi doresc să lucrăm în continuare și să avem un number 1 împreună”, a declarat Bastien.

Sebastian Tudor aka Bastien este un tânăr singer/songwriter din București.

Cântărețul își scrie melodiile în studioul său de acasă și se pregătește de lansarea primului său EP.

Primul lui single “Stay with Me” a strans aproape 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost susținut de publicații precum Complex UK, Fucking Young! Magazine Spain, Kaltblut, Born Music USA.

Găsindu-și influențele din dragostea pentru muzica pop, soul, RnB și electronică, Bastien a combinat idei cool – câteva dintre acestea amintesc de artiști precum James Arthur, Kwabs sau James Blake.

Tot anul acesta, Vanotek a lansat “Bring Us Back”, colaborare cu Joshua Ziggy.

Piesa a fost compusă de Vanotek și Joshua Ziggy, producător Vanotek, are un sound fresh, susținut puternic de viori și de timbrul vocal special al lui Joshua Ziggy.

“Bring Us Back” vorbește cu melancolie despre iubirea pierdută și despre dorința de a se întoarce la armonia de dinainte de despărțire.

Single-ul anterior se numește “Dirty Diamonds” și este o colaborare cu Tobi Ibitoye, cei doi fiind compozitorii piesei.

Vanotek a primit discul de platină pentru “Tell Me Who” în Rusia și CIS din partea Effective Records, un premiu important și o reușită relevantă pentru artiști.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum”Back to Me” sau “My Heart is Gone” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *