Vanotek lansează single-ul "Bring Us Back" în colaborare cu Joshua Ziggy
2020-02-24 22:32:53

Vanotek revine cu un nou single care se numește “Bring Us Back” și este în colaborare cu Joshua Ziggy.

Piesa compusă de Vanotek & Joshua Ziggy și produsă de Vanotek are un sound fresh, susținut puternic de viori și de timbrul vocal special al lui Joshua Ziggy.

“Bring Us Back” vorbește cu melancolie despre iubirea pierdută și despre dorința de a se întoarce la armonia de dinainte de despărțire.

Videoclipul a fost regizat de SAN, filmat de Alex Mureșan, producție Loops Production, iar filmările au avut loc la Hotel Lido.

„Am avut o sesiune cu Joshua Ziggy, a ieșit această piesă și am decis că vocea lui se potrivește pe Bring Us Back. Enjoy!”, a declarat Vanotek.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum”Back to Me” sau “My Heart is Gone” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. În plus, Vanotek a primit discul de platină pentru “Tell Me Who” în Rusia și CIS din partea Effective Records, un premiu important și o reușită relevantă pentru artiști.

Vanotek va fi prezent cu Lori la Bukovel la festival în Ucraina pe 28 februarie, iar pe 31 mai, fanii îl pot vedea pe scena de la Romexpo în cadrul The Concert. Abonamentele pentru cele trei zile de muzică și entertainment powered by The Concert, dar și biletele pe zile pot fi cumpărate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-theconcert/.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *