Vanotek lansează „Cherry Lips" feat. Mikayla
2019-02-12 16:42:35

Sound fresh, accente muzicale inconfundabile, un clip curajos și foarte actual din punct de vedere stilistic. Acestea sunt ingredientele care marchează cea mai recentă lansare semnată de Vanotek, „Cherry Lips” feat. Mikayla. Cu elemente muzicale în care se simte încă de la primele acorduri amprenta unică a lui Vanotek, „Cherry Lips” este o piesă irezistibilă, cu un clip despre o poveste curajoasă a asumării propriei persoane.

Muzica piesei „Cherry Lips” este semnată de Vanotek (Ion Chirinciuc), Lori Ciobotaru și Mikayla, acestea două din urmă fiind și autoarele versurilor.
Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum “Tell Me Who” sau “Back to Me” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa.

După ce a lansat în România primul său album, “No Sleep”, artistul Global Records a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a susținut deja și multe concerte. Așa se face că piesa “Tell Me Who” feat. Eneli este în topurile din România, Rusia, Polonia și are în acest moment aproape 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul “Back To Me” feat. Eneli a ajuns în top 5 Shazam Rusia și are peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. “Back To Me” este a doua piesă a DJ-ului, după “Tell Me Who”, licenţiată la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care are ca focus muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

După succesul pieselor “Tell Me Who” și “Back To Me”, Vanotek a lansat single-ul “Love is Gone”, piesă compusă de Bryn Christopher și produsă de Vanotek în cadrul unei sesiuni de compoziție care a avut loc la Londra. Acesta din urmă marchează o nouă prezență a lui Vanotek pe radiourile și în topurile digitale din Rusia și România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *