Valentin Dinu feat. Colin - Perfecta (single nou)
2015-02-06 18:03:16

Dupa ce s-a bucurat de un real succes cu piesa “Intr-o zi”, un featuring cu frumoasa cu Anya, Valentin Dinu revine in atentia publicului cu un nou single, “Perfecta”, alaturi de Colin!

“Ma bucur foarte tare ca lansez o melodie alaturi de Colin, un artist extrem de talentat!”, a spus Valentin Dinu.

Piesa, compusa de Andrei Tostogan si Calin Goia, solistul trupei Voltaj, este de fapt o declaratie de dragoste, cu un mesaj emotionant. “M-am indragostit de melodie inca din prima clipa. Ma regasesc in versurile sale, cred ca multa lume se va regasi in text. Sper sa ajunga la sufletele oamenilor si, bineinteles, in topurile muzicale! Ii dedic acest nou single sotiei mele”, a adaugat artistul.

“‘Perfecta’ este prima balada pe care o cant, motiv pentru care am fost nevoit sa am o interpretare mai ‘dulce’. A fost o provocare, dar sunt incantat de rezultatul final si bucuros ca am putut canta cu Valentin Dinu, un artist cu o voce nemaipomenita”, a spus Colin.

Colin este un tanar artist pasionat de poezie si muzica: “Asa am ajuns sa fac hip-hop: pasiunea mea pentru poezii s-a imbinat cu cea pentru muzica”, a explicat el.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *