Urmărește videoclipul Robin Schulz și Kiddo filmat în România
2020-12-18 23:03:30

Robin Schulz a revenit cu un nou single, “All We Got”, în colaborare cu Kiddo, într-un ton optimist, în care ne îndeamnă să facem fiecare moment să conteze, să nu ne lăsăm pradă greutăților și să încercăm să transformăm încercările la care ne-a supus acest an în oportunități și într-un nou început.
Noul single s-a ridicat la înălțimea așteptărilor fanilor și a strâns deja, într-un timp scurt, peste 41 de milioane de ascultări pe platformele de streaming, fiind și pe locul 2 în topul celor mai căutate piese prin aplicația Shazam la nivel global.

Videoclipul piesei a fost filmat în București și spune povestea relației complexe de rivalitate și prietenie dintre două gimnaste interpretate chiar de Olivia Cîmpian (medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret în 2016 și câștigătoare a patru campionate naționale) și Andrada Crăciun (fosta membră a echipei naționale de gimnastică).
Robin Schulz a declarat “Când am auzit prima dată varianta demo a piesei, m-am îndrăgostit de timbrul unic al lui Kiddo și de mesajul pe care îl transmite. După ce am lucrat și am perfecționat-o o perioadă destul de îndelungată, sunt foarte încântat de rezultatul final”.
“Îmi place mult această magie dulce-amară pe care am creat-o cu Robin despre situația curentă prin care trecem cu toții. În vremuri ca acestea începi să apreciezi și să te bucuri cât mai mult de ceea ce îți stă în putere să faci”, a adăugat Kiddo.
“All We Got” îi urmează single-lui “Alane” care s-a dovedit a fi un real success pentru Robin Schulz. Piesa a ajuns pe locul 6 în topurile din Germania, pe locul 3 în topul European al celor mai difuzate piese, dar și între cele mai ascultate 100 de piese din lume pe platforma Spotify. “Alane” a obținut deja discul de aur în Germania și Franța și îi completează colecția impresionantă a lui Robin care curpinde 275 de discuri de aur, platină și diamant cucerite în 30 de țări.
KIDDO este cunoscută pentru single-uri ca “Drunk & I Miss You”, “Bang My Head” sau “Coming Down”. Este considerată una dintre cele mai creative autoare din Suedia și a colaborat cu artiști precum John Newman, Dagny, Yellow Claw sau Icona Pop.
În noaptea de Revelion, Robin Schulz a pregătit un livestream pe canalul său de YouTube care va putea fi accesat gratuit aici – https://youtu.be/qKsRRMcKf0Q
DJ-ul și producătorul german promite câteva ore bune de muzică alături de invitați surpriză ce vor fi anunțați în zilele următoare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *