Universal Music Romania si MediaPro Music continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania
2018-01-26 17:55:15

ULive Session a inceput in 2017 cu versiuni live ale unor hituri de la Alina Eremia, Lora, AMI, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ligia, Giulia, Ioana Ignat, Peter Pop, iar anul acesta continua cu alte 15 momente muzicale – piese proprii, cover-uri si interpretari acustice, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.

Maratonul muzical ULive Session a fost filmat intr-una dintre cele mai cool locatii din Bucuresti, Qreator, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five’s (sunet).

De aceasta data, la linia de start ii avem pe Cristina Balan, Les Elepants Bizarres, Fameless, Phaser si YellLow.

Cristina Balan, Vocea Romaniei in 2015, a inceput sa cante din 1999, cand formeaza trupa Impact. Dupa o scurta pauza, Cristina a revenit in 2015, cand devine castigatoarea emisiunii concurs, iar de atunci a lansat single-urile “Unbreakle” si “Sertar cu amintiri” si are o noua formula de scena si canta live alaturi de band-ul ei.

Trupa Phaser s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel primul single oficial al trupei. De atunci povestea a continuat cu alte piese, printre care cel mai recent single – Alerg. Phaser inseamna atitudine, dinamica si multa energie. Trebuie doar sa-i vezi live si vei intelege ca un show Phaser este un tour de force, incarcat cu intensitate, dar si cu momente de sensibilitate simpla.

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 al emisiunii-concurs Vocea Romaniei, are la activ numeroase concerte live. Pe langa acestea, trupa a lansat si piese oficiale, iar albumul de debut “Dreams Without a Past” a primit serioase aprecieri din partea criticilor și fanilor, confirmând natura deosebită a compozițiilor și sound-ul fresh și solid al trupei.

YellLow este un proiect nascut si crescut in Bucuresti. Trupa canta electro-soul-alternativ si incearca sa nu faca deloc compromisuri in drumul sinuos spre placere personala de lunga durata. De la cele mai mari scene de festival, pana la opening act-ul unor artisti internationali, YellLow incearca sa faca oamenii sa danseze pe muzica pe care o viseaza ei, usor usor, in fiecare an.

Les Elephants Bizarres este o trupa indie-electro care a ajuns la 10 ani de activitate. Cu 3 albume la activ si numeroase single-uri, Leseb este una dintre cele mai indragite trupe din alternative-ul romanesc. De-a lungul timpului, trupa a deschis concertele unor artisti internationali, iar pieselor lor au fost difuzate pe radio.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *