Universal Music Romania a lansat noul album Maroon 5 – Red Pill Blues in cadrul unui eveniment listening party
2017-11-30 14:53:22

Cel de-al saselea album al trupei Maroon 5 s-a lansat oficial in Romania, in cadrul unui eveniment ce a avut loc marti, 28 noiembrie, intr-o locatie din Bucuresti.

Red Pill Blues este disponibil atat in format digital, cat si fizic, si include 21 de piese, dintre care 6 versiuni Live in Manchester. De pe materialul discografic nu lipsesc hituri recent lansate, “Don’t Wanna Know” (feat. Kendrick Lamar), “What Lovers Do” (feat. SZA), “Whiskey” (feat ASAP Rocky), dar si piese noi, precum “Wait”, “Lips On You”, “Closure” etc.

Albumul este disponibil online: https://umusic.lnk.to/Maroon5RedPillBluesFP

Evenimentul ce a avut loc la Qreator, cel mai nou spatiu creativ din Bucuresti, a celebrat noul album al trupei, in prezenta unor blogeri, oameni din media, fani, dar si artisti, precum Nicole Cherry, Ligia, Mircea Eremia, Luiza de la trupa YellLow etc.

Surprizele de la listening party au fost cele doua momente live, prezentate de trupa Les Elephants Bizarres si Ioana Ignat, care pe langa piesele proprii, au pregatit si cate un cover. Prezenta celor doi artisti in cadrul evenimentului are o legatura speciala cu trupa. Daca baietii de la Les Elephants Bizarres au deschis concertul Maroon 5 din Bucuresti, de anul trecut, Ioana Ignat este finalista Vocea Romaniei 2016, iar Adam Levine, solistul trupei, este jurat in cadrul emisiunii concurs, in SUA.

Invitatii prezenti au putut savura comprimantele muzicale si au reinterpretat coperta albumului prin fotografii care au folosit exact efectele vizuale.

Trupa premiata de trei ori cu Grammy, cu numeroase albume care au primit discul de platina, Maroon 5, a lansat pana in prezent 6 materiale discografice si numeroase hituri. Anteriorul album, “V”, a ocupat primul loc in topul Billboard 200. De pe acesta, face parte super hit-ul “Sugar”, care are peste 2 miliarde de vizualizari pe YouTube si care a fost nominalizat de 6 ori la Grammy-uri, dar si hit-urile “Maps” si “Animals”. Toate cele 3 single-uri au fost prezente pe locul 1 in Top 40 Chart.

Pe data de 30 mai 2018, trupa va incepe un nou turneu in SUA si Canada, iar in deschidere va canta Julia Michaels, alaturi au lansat piesa “Help Me Out”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *