Un nou remix marca Rengle! INNA – Me Gusta Rengle Remix
2018-05-10 16:45:45

Daca primele doua remixuri lansate au fost foarte bine primite de public, cu siguranta acest lucru se va intampla si cu cel de-al treilea din serie, Rengle, remixand de aceasta data melodia uneia dintre artistele sale preferate. Este vorba de melodia Innei -Me Gusta, aceasta fiind compusa integral chiar de ea si produsa de David Ciente. Melodia te invita automat la dans, insa Rengle i-a dat un twist de influente balcanice. Dance video-ul completeaza contextul acesta intr-un mod cat se poate de natural, fiind filmat la Muzeul Kitschului din Bucuresti.

„Inna ma inspira, e un artist complet pe care il respect si il admir si de la care am invatat foarte multe lucruri de-a lungul timpului. De fiecare data cand ii ascult piesele imi vin natural in minte miscari coregrafice, insa de aceasta data am simtit ca trebuie sa creez un remix. Imi place mult rezultatul, iar la filmari m-am simtit ca acasa (la propriu)”, declara Rengle.

Rengle, romanul cunoscut peste hotare atat prin intermediul muzicii, cat si al dansului, vine cu un nou concept de show live, care imbina cele doua ramuri artistice intr-un mod unic, devenind astfel primul DJ-ul care mixeaza pe tocuri. Acesta adauga in portofoliul sau un nou concept artistic pe care reuseste sa il combine cu unicitatea si libera exprimare de care a dat mereu dovada in toate proiectele sale. Prin intermediul acestui proiect Rengle promoveaza curajul, dorind sa inspire cat mai multi oameni sa isi descopere adevaratul potential artistic.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul remixului piesei “Me Gusta”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *