Un nou record: Monoir, cel mai difuzat producator din Bulgaria
2018-12-06 19:58:29

Artistul, compozitorul si producatorul Monoir (Cristian Tarcea) a stabilit un nou record. Cinci piese produse de acesta sunt in top zece al celor mai difuzate piese pe radio. Piesa „Together”, lansata de 4 Magic si produsa de catre Monoir, este de 26 de saptamani numarul 1 in topurile de specialitate, urmata de single-uri ca „Da ne spim” (Yoana), „Tiempo”(Mihaela Marinova), „My Time”(Monoir ft. Dara) si „Count on you”(Deepforever & Iarina).

„Sunt foarte fericit si entuziasmat sa aflu ca muzica pe care o fac reuseste sa treaca de barierele tarii mele si ajunge la urechile ascultatorilor mei. Ma bucur ca am reusit sa stabilim un nou record: n-a existat niciodata o piesa care sa fie No.1 in clasamentele din Bulgaria timp de 26 de saptamani. Faptul ca oamenilor de acolo le plac produsele mele ma face sa fiu recunoscator, dat fiind ca cinci din zece piese din topul lor sunt produse de mine”, marturiseste Monoir.

In 2018, Monoir a fost premiat cu doua Discuri de Aur pentru productia pieselor “All I Need” (Brianna) si “Zaynah” (Kate Linn & Chris Thrace). In martie 2017, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru “We Had Love”. In luna mai a aceluiasi an, a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”, apoi a incheiat anul cu piesa “Save the night”, in colaborare cu Alexandra Stan. Primul single lansat de Monoir in 2016, “The Violin Song”, a adunat peste 62 de milioane de vizualizari pe YouTube. „Lost in Istanbul”(Brianna), hitul producatorului, are deja peste 56 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat locul 1 in topul difuzarilor la radio in Romania. La sfarsitul lunii august, artistul a lansat alaturi de Dara piesa si videoclipul „My Time”. Pana in prezent, acesta a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia si a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), “Am dat tot” (3 Sud Est), “Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) si “Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *