Un nou proiect marca Rengle: primul DJ pe tocuri din lume!
2018-02-15 19:01:26

Rengle, romanul cunoscut peste hotare prin atat intermediul muzicii, cat si al dansului, vine cu un nou concept de show live, care imbina cele doua ramuri artistice intr-un mod unic, devenind astfel primul DJ-ul care mixeaza pe tocuri. Acesta adauga in portofoliul sau un nou concept artistic pe care reuseste sa il combine cu unicitatea si libera exprimare de care a dat mereu dovada in toate proiectele sale.

Artistul va alege cele mai apreciate melodii autohtone si straine si le va adauga un flavor personal atat la nivel de sound, cat si la nivel vizual pentru ca fiecare productie va fi insotita de un dance video marca Rengle. Milan este o artista super cool a noii generatii, cu un timbru inconfundabil si o atitudine care o face sa iasa in evidenta cu fiecare ocazie. Vibe-ul fresh al melodiei „Rewind” l-a inspirat pe Rengle sa faca un remix potrivit pentru club, cu un video care exprima intocmai acest lucru.

„Ascult foarte multa muzica, dansez si creez pe ea, iar asta ma face cel mai fericit. De-a lungul timpului am tot ascultat melodii pe care imi doream sa dansez in club, dar ele nu se regaseau in playlisturile DJ-ilor. Asa ca mi-a venit ideea sa schimb acest lucru, dar am zis sa o fac exact in stilul meu si uite asa dansatorul pe tocuri s-a transformat (si) in DJ-ul pe tocuri. Show-ul la care lucrez acum si pe care l-am prezentat intr-o varianta beta intr-un club din Turcia de curand este ceea ce visez sa fac de mai bine de 10 ani. Cred ca a trebuit sa trec prin toate experientele de pana acum si sa ma intersectez de-a lungul timpului cu oameni de la care am invatat enorm ca sa pot fi pregatit pentru acest moment. Acum simt ca e timpul ca lumea sa ma descopere exact asa cum sunt eu.”

Pentru acest video dance Rengle si-a strans prietenii din zona artistica si creativa, toti ajutandu-l sa-si exprime energia si pasiunea care il caracterizeaza. Prin intermediul acestui proiect Rengle promoveaza curajul, dorind sa inspire cat mai multi oameni sa isi descopere adevaratul potential artistic.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul remixului piesei “Rewind”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *