Un nou cover de la Irina Popa" When I Was Your Man"!
2016-05-19 15:29:07

Dupa cover-ul legendarei piese “Sweet Child Of Mine” unde Irina si-a etalat capacitatile vocale, este randul baladei moderne, populara piesa a lui Bruno Mars “When I Was Your Man” sa fie reinterpretata de tanara artista.

Irina Popa este posesoarea unui timbru vocal aparte care desavarseste interpretarea oricarui gen de muzica abordat. Artista a inceput sa cante de la frageda varsta de 5 ani, castigand numeroase premii de-a lungul timpului si a captat atentia industriei muzicale din Romania o data cu participarea si castigarea premiului Festivalului de muzica usoara de la Mamaia.

“When I Was Your Man” a fost lansata in Ianuarie 2013, avand parte de recenzii favorabile si expunere internationala extinsa, ca parte a celui de-al doilea album Bruno Mars “Unorthodox Judebox”.

Piesa este o balada emotionanta insotita de note pure de pian, iar versurile descriu regretul de a fi pierdut dragostea adevarata.

“When I Was Your Man” a fost intens laudata nu doar pentru profunzimea mesajului si interpretarea lui Bruno, plina de vulnerabilitate si emotie dar si pentru simplicitatea si originalitatea videoclipului.

Piesa a ocupat primul loc in topul “US Billboard Hot 100 Singles Chart” si s-a clasat in primele 10 pozitii din topurile muzicale din Australia, Canada, Danemarca, Franta, Irlanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Korea de Sud dar si Marea Britanie. A castigat titlul de “Favorite Hit” la “Premios Juventud 2013” si a fost nominalizata pentru “Best Pop Solo Performance” in cadrul celei de-a 56-a editii a premiilor Grammy.

“When I Was Your Man” a fost premiat de 4 ori cu Platina in Australia si Statele Unite si de 3 ori in Canada. Este pe locul 8 in clasamentul celor mai bine vandute single-uri in varianta digitala in 2013, cu peste 8,3 milioane de copii vandute, asigurandu-si astfel locul in elita celor mai cumparate single-uri din lume.

Coverul piesei “When I Was Your Man” este unul emotionant si de succes!

Acestea fiind spuse, va invit cu drag sa ascultam impreuna coverul, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *