UN CLIP DE NUNTA EMOTIONANT: PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA ADDEI
2017-02-02 18:24:24

Imagini exclusive de la unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale lui 2016! ADDA dezvaluie detalii din culisele celui mai frumos eveniment din viata ei: nunta de poveste alaturi de Catalin si cei mai dragi oameni din viata lor. Artista a ales sa faca public clipul nuntii ei, pentru ca si-a dorit sa-si impartaseasca bucuria cu fanii.

Marius Moga, Shift, Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Robert Toma, George sau Vizi Imre au incins atmosfera, iar petrecerea artistei, care s-a tinut “La Conac”, s-a incheiat cu o baie a invitatilor in piscina, dupa miezul noptii.

Artista si compozitoare, ADDA a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, “Minti murdare”, urcata pe Youtube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria ei casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele.

Anul 2016 a fost un an plin pentru ADDA pe toate planurile. A devenit mama si a lansat urmatoarele episoade din serialul muzical “Starile Addei”: “Du-te”, “Sa imi vindeci inima” si “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apa”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglinda, oglinjoara”. Pentru 2017 artista ne pregateste piese noi, nascute din experientele ei personale.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *