Un artist international este santajat? “O sa-ti blochez pagina si numele de scena daca nu..”! Despre cine e vorba?

Se pare ca renumitul artist roman, cunoscut si international, timisoreanul GeoDaSilva risca sa i se stearga pagina oficiala de Facebook, desi aceasta este verificata? Cine il ameninta si de ce?

In urma cu doua seri, GeoDaSilva, pe numele sau real Constantin Cristinel Gheorghe, a primit un mesaj privat de la un tip in care sunstinea ca el este proprietarul numelui GeoDaSilva, ca el a verificat si ca acest nume nu era inregistrat si ca ar fi platit pentru el, iar daca nu i se ofera o suma de bani, acesta va cere sa i se inchida pagina de Facebook (https://www.facebook.com/geodasilvapage).

Artistul si producatorul GeoDaSilva, ce a ajuns numarul 1 in topurile din Spania cu single-ul “Na Ru Ney”, o piesa in colaborare cu italianul Jack Mazzoni, a inregistrat acest nume de scena inca din anul 2008 si are dovada!

GeoDaSilva

In 2004, Geo venea cu un nou concept, Funky DJ’s, cu care a lansat hituri ca “Stai”, “Planet Funk” si “Romania Danseaza” in 2004, “Doar tu si eu”, “Daca ai vrea” si “Rumena Paradis” in 2005. Aceste piese au devenit tot mai cunoscute, asa ca el a decis sa inceapa o cariera solo prin lansarea unui album in 2007, precedata de o colaborare cu Lavinia, “Loca”, piesa ce a devenit unul dintre cele mai indragite hituri de vara.

Un an mai tarziu, el a devenit celebru in intreaga lume cu unul dintre single-uri sale, “I’ll Do You Like a Truck”, piesa a devenind un mega-hit al verii acelui an, fiind in topuri pentru o lunga perioada de timp.

Foarte multi dintre fani il cunosc si datorita prestatiilor sale de pe litoral, mai intai din Eforie Nord din 1998, iar mai apoi, din 2000 il reagaseam ca DJ si MC in Costinesti pentru multi ani.

In prezent, GeoDaSilva se afla in “familia” Blanco y Negro, cunoscuta casa de discuri din Spania si pregateste multe surprize pentru fanii sai.

“Sfatul meu pentru tinerii artisti, va costa foarte putin sa va inregistrati numele macar pe Romania.”, a mai scris artistul roman pe Facebook, dorind sa nu pateasca nimeni ce putea sa pateasca el daca nu avea actele necesare pentru a dovedi ca e totul legal si ca numele de scena este intr-adevar al sau.

Nu va lasati pacaliti! Daca vreti sa aveti un nume de scena numai al vostru, inregistrati-l, altfel va puteti trezi intr-o zi cu astfel de amenintari si sa nu va puteti apara drepturile si efortul depus pana atunci!

Comentarii