Umanitara Off-road de Paște a împărțit 400 daruri familiilor nevoiașe din Nehoiu-Brăiești
2019-04-22 17:21:18

De Sărbători, în fiecare an, ne luăm întotdeauna un răgaz și devenim mai generoși, mai implicați și mai empatici cu cei mai puțin norocoși decât noi.

Este și cazul băieților de la GTC Motorsport care, împreună cu echipa de la Kaufland România, au făcut o tradiție din a merge de Sărbători în locurile izolate și greu accesibile din Munții Nehoiu, pentru a împarți cadouri familiilor nevoiașe. La fel ca și anul trecut, la Umanitara Offroad de Crăciun, iată că și acum s-au mobilizat 120 voluntari care au împărțit 400 daruri, adică 11 tone de produse. Îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte necesare igienei personale, rechizite pentru copii, dar și dulciuri și jucării, au adus bucurie în inima copiilor, majoritatea premianți la școală și cu planuri mari de a deveni cineva în viață.

În fruntea caravanei “Umanitara Off-Road de Paște”, care a reunit 50 de monștri 4X4 ce au pătruns în zilele de 20 și 21 aprilie 2019 în locuri foarte greu de accesat, s-au aflat cei doi oameni-model, pe care nici ploaia, nici furtuna, nici gerul năprasnic de asta-iarnă nu i-au putut opri să bată la ușa gospodăriilor celor nevoiași și să ofere pachete, îmbrățișări și speranță, fiind martori și părtași la poveștile, lacrimile și bucuria fiecărui bătrân și copil din cele 400 de gospodarii ale județului Buzău: Katharina Scheidereiter (Kaufland România) și Răzvan Cirap (GTC Motorsport).

Născută și educată în Germania, dar îndrăgostită iremediabil de România, Katharina s-a stabilit de câțiva ani în țara noastră, organizând numeroase campanii caritabile. Încă de vineri, 19 aprilie, și-a mobilizat colegii și colaboratorii, pentru a împacheta alimentele și cadourile necesare plecării din zorii următoarei zile.

,,Așa cum facem deja de câțiva ani, în preajma sărbătorilor ne gândim la cei care au cea mai mare nevoie de noi: familiile defavorizate din locuri greu accesibile ale României. Suntem bucuroși că putem fi din nou alături de acești oameni și, împreună cu partenerii noștri de la GTC Motorsport, le aducem speranță în suflet. Am format din nou o echipă mare de voluntari, oameni inimoși, și am pornit la drum către satele izolate de la munte, incărcați de cadouri. Am livrat fericire, iar zâmbetul de pe chipul copiilor, sprijinul oferit familiilor aflate în nevoie și a bătrânilor singuri este cea mai mare bucurie a noastră”, declară Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *