Uddi - Oameni (Cover Aurelian Andreescu) (video)
2015-01-22 18:41:20

Anul 2014 a fost un an plin si incununat de succes pentru Uddi: doua featuring-uri care au tinut primele locuri ale topurilor TV/Radio din tara (Ipotecat, Prietena ta), concerte si nenumarate aparitii TV si Radio. Si pentru ca vrea sa continue la fel, Uddi incepe anul 2015 cu… muzica, bineinteles.

De data aceasta nu este vorba de un nou single, ci de un cover-tribut adus de artist muzicii romanesti autentice si marilor artisti ai tarii noastre. Este vorba de o interpretare actuala a piesei Oameni, a lui Aurelian Andreescu, prin care Uddi isi manifesta aprecierea si respectul fata de muzica buna si nu in ultimul rand, fata de oamenii de toate varstele, genurile, ocupatiile.

Video-ul care insoteste Oameni este o productie simpla, prin care incercam, asa cum spune si piesa, sa surprindem diferite persone in diverse ipostaze, precum si relatiile dintre ei – prieteni, iubiti, parinti, copii.

Uddi aduce un suflu nou si personal piesei prin adaugarea unei strofe rap, prin interpretarea originala si prin instrumentalul actualizat.

Videoclipul piesei a fost filmat in timpul orelor de varf, la statia de metrou Unirii, cat si intr-un studio foto, unde au fost surprinse expresii si momente haioase ale diversilor oameni care au participat: colegi, prieteni si invitati speciali. Printre acestia, ii enumeram pe Cata Dum (Stand Up Comedian), Style The Kid, precum si pe Iosif Simon (Radio Zu), Mircea Valcu & Liza Sabau (Utv) si Vlad Parvulescu (Music Channel).

“It’s all about connecting people. Pentru mine, piesa aceasta este un monument al muzicii usoare romanesti si a fost o onoare si o placere sa o interpretez. Am facut piesa asta din suflet, pentru oameni. Jah is love! Sa fim mai buni si mai frumosi in 2015!”, spune Uddi.

Mai jos va las sa urmariti video-ul de promovare al coverului “Oameni” interpretat intr-o maniera specifica lui si astept parerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *