Ty Dolla $ign si-a lansat albumul de debut: "Free TC"
2015-11-17 17:05:06

music-picture (64)

“Free TC” se numara printre cele mai asteptate albume ale anului, fiind si primul din cariera rapper-ului Ty Dolla $ign. Materialul este disponibil aici.

Discul a primit deja aprecieri pozitive din partea publicatiei The New York Times care l-a numit “cu usurinta, unul dintre cele mai bune albume r&b ale anului”, iar Ty a fost incoronat drept “unul dintre cei mai intuitivi compozitori de astazi”.

“Am numit albumul Free TC pentru ca ma aflu intr-o misiune de a-l elibera pe fratele meu TC. El a fost acuzat pe nedrept si, prin lansarea albumului, vreau sa atrag atentia asupra injustitiei sociale si rasiale, dar si a incarcerarii in masa prin care trece tara noastra acum. Este mai mult decat un album, este o miscare”, a declarat Ty Dolla $ign.

Multi dintre titanii muzicii contemporane se regasesc pe Free TC: Kanye West, Kendrick Lamar, R.Kelly, Fetty Wap, Wiz Khalifa, Babyface, Diddy, Brandy, YG si chiar fratele lui Ty, Big TC, pentru a mentiona cativa. Productia este semnata de DJ Mustard, D’Mile, Benny Banco, Metro Boomin si de insusi Ty.

Una din piesele lansate de pe album este un imn dedicat orasului sau de bastina “LA” (Feat. Kendrick Lamar, Brandy & James Fauntleroy), numit de catre Complex, “o adevarata oda inchinata Coastei de Vest”.

Ty Dolla $ign este cunoscut ca fiind un artist live de exceptie, iar la Highline Ballroom din New York si-a dezvaluit albumul, insotit de invitatii speciali ILoveMakonnen, Skizzy Mars si A$AP Ferg.

Publicatiile XXL, Stuff Fly People Like, HipHopSince1987.com si Vibe au laudat prestatia live al lui Ty: “o putere de star feroce, versuri acide si o atitudine rebela”.

Ty Dolla $ign a dat lovitura odata cu hiturile “Paranoid (ft. B.o.B.) sau “Or Nah (ft. Wix Khalifa & The Weeknd)”, ambele include pe EP-ul “Beach House”. Nominalizat la premiile Grammy, Ty a devenit unul dintre cei mai solicitati colaboratori din lumea hip hop-ului, apreciat pentru calitatea compozitiei si a productiei. Astfel, el a contribuit la hitul lui Chris Brown, “Loyal (Feat. Lil Wayne & Tyga),” la “Only One (Feat. Paul McCartney)” al lui Kanye West si la “FourFiveSeconds” semnat Rihanna Kanye West & Paul McCartney.

Ty si-a unit fortele cu Wiz Khalifa pentru “Go Hard Or Go Home Pt.2″ (Feat. French Montana, Trey Songz & Ty Dolla $ign)”, inclusa ca bonus track pe coloana sonora a blockbuster-ului Furious 7.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag sa ascultam impreuna Ty Dolla $ign – LA ft. Kendrick Lamar, Brandy & James Fauntleroy. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *