TWO feat. LORA - My Passion (Studio Session) (video)
2015-07-21 20:28:16

two_feat_lora-cest_la_vie_itunes_nologo

TWO ( Mihai Gruia & Sorin Brotnei ) impreuna cu LORA au inregistrat o noua versiune a superhit-ului MY PASSION !

La sfarsitul anului 2014, LORA a lansat impreuna cu baietii de la TWO piesa “C’est la Vie” care a ajuns pana pe locul 4 in ASIA in topul Channel V si a strans peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube. In acest an Mihai Gruia impreuna cu echipa de la Mango Music, Dorian Oswin si Doddy, au compus noul hit al Lorei – “Floare La Ureche” piesa care deja este in playlistul radiourilor si are peste 4 milioane de vizualizari pe platforma Youtube.

Astazi, Lora si TWO au lansat o versiune diferita a hit-ului MY PASSION, piesa care a fost difuzata in multe tari din lume si care a acumulat peste 60 milioane de vizualizari.

Mihai Gruia: ” Suntem tot timpul in studio, Lora trece des pe la noi, suntem o familie, lucram la compozitii impreuna si intr-o zi ne-am gandit ca ar fi frumos sa facem o noua versiune a piesei My Passion care a fost lansata tot cu Lora pe vremea cand eram Akcent. Este un cadou pentru fanii piesei My Passion si speram sa va placa !”

Va las mai jos sa ascultati Two feat. Lora – My Passion (Studio Session), dupa care va astept cu parerile voastre. Va place, nu-i asa?

https://www.youtube.com/watch?v=4__be2VwIqg

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *